RK Neretva Jablanica – HŽRK Grude ,18.kolo Premijer lige BiH

Subota, 15.04.2017.g. u 19.30 sati

Sportska dvorana Jablanica

Suci: Amar i Dino Konjičanin (Visoko)

Opunomoćenik: Pero Marić (Mostar)

Ove subote grudske rukometašice prvi put gostuju kod novog premijerligaša, ekipe RK Neretva. Bit će ovo i prvi nastup Gruđanki u prelijepoj novoj sportskoj dvorani u Jablanici.

Utakmica je ovo u koju domaća ekipa ulazi sa odličnog četvrtog mjesta na ljestvici i bez ijednog domaćeg poraza u dosadašnjem dijelu sezone. Iako je ekipa Neretve novajlija u Premijer ligi, trenutni plasman i kvaliteta ekipe pokazuju da se Jablaničanke  opravdano nadaju plasmanu koji osigurava europski nastup. Zato će svakako i u subotnjoj utakmici pokušati nastaviti svoj niz nepobjedivosti na svom parketu i još se više približiti europskoj jeseni.

Ekipa HŽRK Grude u Jablanicu dolazi sa vodećeg mjesta na ljestvici i eventualna pobjeda nad Neretvom bi je doveli na mali koračić do trećeg uzastopnog naslova prvakinja BiH. Svakako da će Gruđanke dati sve od sebe da osvoje tri boda i na taj način potpuno rasterećeno odigraju preostala 4 susreta u kojim bi im trebala samo jedna pobjeda  za obranu naslova prvakinja. U prvom dijelu prvenstva, u Grudama je rezultat bio 28:22 za HRŽK Grude.

Obje ekipe imaju jake motive za pobjedu i sigurno će svi ljubitelji rukometa u Jablanici moći uživati u dobroj rukometnoj utakmici, a  neka pobjedi bolji.

DO KRAJA ZAJEDNO

Comments

0