HŽRK Grude – HRK Katarina Mostar  39 : 20 (21:9)

22.kolo Premijer lige BiH, sezona 2017/2018

Sportska dvorana Bili Brig Grude

Gledatelja 50

Suci: Miljković-Ristanić (Brčko-Bijeljina)

Delegat: Petković (Ljubuški)

HŽRK Grude

Darjana Vukliš ,Anđela Milas, Amanda Marić 5, Nikolina Čutura 2,Ana Nikić 3,Ana Vrančić 6,Martina Vukanović , Miloš  Mia 1, Andrea Prusina 8,Lejla Kasumačić 7, Edina Demić 4 ,Anđela Boras 3, Martina Pandža , Lara Šimić

Trener: Zlata Zubac

Sedmerci:3(3)

Isključenja:4 min

HRK Katarina

Nikolina Petrović, Andrea Soldo 2, Josipa Šimunović, Matea Pandžić, Ivana Petrović, Ana Marija Slišković 1, Andrea Papac 1, Melisa Lerić 2, Martina Domić 2, Milada Trbonja, Ana Šimić, Ana Petrović 12, Klara Divković, Elena Cipetić, Karla Lovrić

Trener: Kornelija Rajković

Sedmerci: 4(3)

Isključenja:14  minut

Zadnja utakmica  Premijer lige BiH za rukometašice u ovoj sezoni je samo potvrdila dominaciju HŽRK Grude u ženskom BiH rukometu.

Cure iz HRK Katarina su pred početak utakmice poklonile ruže prvakinjama BiH i tako im na lijep način čestitale novi naslov.

Utakmica je od početka do kraja protekla u znatno boljoj igri prvakinja BiH koje su cijelo vrijeme samo povećavale svoju prednost. Velika razlika u kvaliteti je bila vidljiva u svim segmentima igre  tako da je jedino pitanje tijekom cijele utakmice samo bilo sa kojom razlikom će utakmica završiti.

Iako su Gruđanke nastupile bez Anite Azinović, ostatak  ekipe je igrao brzo i snažno u obrani a u napadu je sijevalo sa svih strana. Veći dio drugog poluvremena odigrale su djevojke koje su tijekom prvenstva imale manju minutažu, ali su i one na najbolji način iskoristile svoju prigodu.

Ovom pobjedom ekipa HŽRK je osigurala završetak sezone sa naslovom prvakinja BiH sa 22 pobjede iz isto toliko utakmica.

Nakon utakmice nije bilo nikakvog protokola niti dodjele pokala i medalja jer će se ta svečanost obaviti u subotu 19.05.2018.g. nakon finalne utakmice KUP-a BiH koja se igra u Grudama sa početkom u 17.00 sati.

Svim igračicama i trenerici velike čestitke za četvrti uzastopni naslov prvakinja BiH i pno sreće u završnici KUP-a koja se održava u Grudama 18. i 19.05.2018.g.

DO KRAJA ZAJEDNO!!!

Comments

0