HŽRK Grude Autoherc je pokrenuo akciju BUDI MI PRIJATELJ,koja ima za cilj da se pomogne trogodišnjoj djevojčici Ani Glavaš.

Akcija je naišla na podršku velikog broja humanih ljudi ,ne samo iz Gruda nego i iz šire regije.

11.06.2013. godine rodteljsko vijeće Osnovne škole Ruđera Boškovića iz Gruda organiziralo je neobičnu i interesantnu zabavu pod nazivom Palaćinka party.Program se održavao u dvorištu škole ,a privukao je nekoliko stotina učenika,njihovih roditelja i mještana Gruda.U programu su učestvovali učenici ove škole,kao i područnih škola ,te grudske mažoretkinje.

Svi posjetioci mogli su uživati u palaćinkama koje su napravile mame učenika,a koje su zajedno sa njima dijelile i grudske rukometašice.Rukometašice su se pojavile u posebno urađenim majicama sa slikom male Ane i nazivom akcije.Majice je donirao gosp. Ante Jukić tj njegova firma Atelier Jukić iz Posušja.

Zabava je imala i humanitarni karakter,pa su prikupljena i određena novčana sredstva koja su posjetitelji donirali za mala Anu Glavaš.

Akcija BUDI MI PRIJATELJ imat će svoj vrhunac u petak 14.06.2013. godine,kad će se pod geslom PRVAKINJE ZA MALU ANU,odigrati humanitarna  rukometna utakmica.

Utakmicu će odigrati dva aktualna prvaka i to prvak Bosne i Hercegovine ekipa Zrinjskog iz Mostara i prvak 1.lige Federacije ekipa HŽRK Grude Autoherc.Na ovaj način ova dva kluba žele da pomognu maloj Ani i njenoj obitelji u brobi za ljepše djetinjstvo.

Akciji su se priključila i dvojica odličnih rukometnih sudaca,gpospoda Mario Primorac i Dario Šimić,koji će suditi ovu utakmicu.

Prijevoz za rukometašice Zrinjskog donira Autoherc d.o.o. ,što je samo jedan dio pomoći koju ova firma daje za ovu akciju.

Sami program u petak u dvorani Bili Brig počinje u 17.30 sati utakmicama mlađih dobnih skupina našeg kluba.To će biti prigoda da se i naše najmlađe igračice predstave grudskom gledateljstvu i da pokažu da Grude ne trebaju brinuti za svoju rukometnu budućnost.

Sama utakmica PRVAKINJE ZA MALU ANU ,počet će u 19.00 sati,a u poluvremenu utakmice ,nastupit će grudske mažoretkinje i poznati pjevač Ivica Bago koji su se takođe na ovaj način uključili u ovu humanitarnu akciju

Nakon završetka utakmice obitelji male Ane Glavaš bit će predana prikupljena novčana sredstva,a prema najavama bit će im predan i još jedan veoma vrijedan poklon.

Pozivamo sve ljude dobre volje da se uključe u ovu akciju ,a to mogu uraditi i telefonskim pozivom na broj  092 890 846.Sav prihod od poziva namjenjen je ovoj akciji.

Svakako očekujemo da će ovaj put Gruđani pokazati svoju humanost da će doći na ovu utakmicu,na kojoj će biti i mala Ana i da ćemo svi zajedno pomoći našoj maloj prijatelji

Pomozimo joj da jednog dana može reći HVALA VAM PRIJATELJI MOJI!

Comments

0