Kao što je to dugogodišnji običaj i ove godine HŽRK Grude , rukometnu godinu završava sjednicom svoje skupštine. Prigoda je to da se sastanu svi oni koji omogućavaju da se u Grudama već godinama igra najbolji ženski  rukomet u BiH. Danas su osim članova skupštine na ovom događaju bile igračice ,trenerice, članovi upravnog odbora, predstavnici općinske vlasti, predstavnici RS Herceg Bosne, predstavnici sponzora i donatora, predstavnici medija i navijača kluba.

I ovogodišnja skupština kluba je imala radno-svečani karakter. U okviru radnog dijela predsjednik kluba, Zoran Trlin je podnio izvješće o radu i financijsko izvješće za 2018. godinu te predstavio planove kluba u 2019.g. Istaknuto je zadovoljstvo postignutim rezultatima seniorske ekipe, ali i velikim uspjesima mlađih dobnih skupina od mini rukometašica o kadetkinja. Isto tako je istaknuta financijska stabilnost kluba koja je posljedica racionalne potrošnje, ali u prvom redu apliciranja i realizaciji većeg broja projekata koji se sufinanciraju sa različitih razina vlasti od županijske preko federalne pa do državne.

U svečanom dijelu sjednice, predsjednik kluba je zahvalio svima koji su osigurali ovogodišnje darove za klub. Posebno je zahvalio dugogodišnjem donatoru kuba, tvrtki Guma M iz Mostara koja je prvakinjama na korištenje danas darovala najnoviji model Renault captura, Osim toga zahvale za darivanje prvakinja su dobili Općina Grude, te donatori: Violeta, TP Drinovci, Orbiter G, Grafotisak, Grafix, Eronet, Slastice Kivi, Agroturizam Marića gaj.

Nakon skupštine prvakinje su sa svojim gostima nastavile ugodno druženje u prekrasnom okruženju Agroturizma Marića Gaj.

DO KRAJA ZAJEDNO!!!

Comments

0