HRK Grude – ŽRK Jedinstvo Brčko 41:30 (21:15)

2.kolo Premijer lige BiH

Dvorana Bili brig Grude, bez gledatelja

Suci: Kadić-Memić

Nadzornik : Petković

HRK Grude:

Gabrielle Leese, Anđela Pješčić, Nikolin Brnada, Nikolina Čutura 6, Milica Stamatović, Ana Nikić 1, Anja Boban, Teodora Petković 7, Mia Lugonjić 2, Leontina Vujić 4, Karla Lovrić 3, Barbara Karačić, Anđela Boras 5, Josipa Zubac, Jovana Ilić 13

Trener: Zlata Zubac

Sedmerci:3 (3)

Isključenja : 8 min

ŽRK Jedinstvo Brčko:

Jovana Pekić, Marijana Sorak 6, Samra Rendić 4, Jelena Lukić 7, Gordana Erić, Milica Đurić, Ivana Nedić 3, Sanja Katić 6, Damljana Bošnjak 4

Trener: Saša Radovanović

Sedmerci:4(3)

Isključenja: 6 min

Prije početka  prve domaće utakmice u novoj sezoni, načelnik Općine Grude, g. Ljubo Grizelj je Ani Nikić dokapetanici HRK Grude, uručio pokal povodom osvajanja šestog uzastopnog naslova prvakinja BiH . Tako je na najljepši način otvorena nova rukometna sezona u Grudama.

Nakon prvih par minuta utakmice i rezultata 2:2 , domaća ekipa je prešla u vodstvo i ono se stalno tijekom utakmice povećavalo. Realizacija Gruđanki je bila jako dobra, ali obrana nije funkcionirala kako treba . Rezultat toga je veliki broj primljenih golova . Na poluvrijeme se otišlo rezultatom 21:15.

Drugo poluvrijeme je odigrano gotovo identično pa je na kraju rezultat zamalo bio isti kao i u prvom , naime drugo poluvrijeme je završeno rezultatom 20:15 te je konačnih 41:30 rezultat koji pokazuje da su obrane  bile lošiji dio ekipa u večerašnjoj utakmici.

Ipak se može zaključiti da se ekipa Gruda uigrava i da djeluje bolje nego u prošloj utakmici . U svakom slučaju najvažnije je da je ostvarena još jedna pobjeda i da cure gostovanje u Hrasnici idućeg vikenda dočekuju sa maksimalnim učinkom u prva dva kola.

Djevojkama i trenerici čestitke na pobjedi i puno sreće u nastavku sezone.

DO KRAJA ZAJEDNO!!!

 

Comments

0