ŽRK Izviđač CO Ljubuški – HŽRK Grude

1.kolo Premijer lige BiH, sezona 2017/2018

Gradska dvorana Ljubuški

Gledatelja 150

Suci: Edin Kulović i Vedad Škaljić (Sarajevo)

Delegat: Dragan Semiz (Novo Goražde)

ŽRK Izviđač Central osiguranje:

Marta Gudelj,Dea Vuković 3,Andrea Vrdoljak 1,Marija Gudelj 8(2), Mirjana Mišetić 3,Andrea Boras, Ivana Pavlović,Matea Nosić 2,Katarina Prskalo, Blaženka Pandža,Marija Boras 3, Andrijana Jelavić,Zora Kraljević,Mihaela Miloš,Paula Bunoza,Mirna Bunoza

Trener: Maja Bošnjak

Sedmerci: 2(2)

Isključenja:6 min

HŽRK Grude

Darjana Vukliš,Anđela Milas, Amanda Marić 2,Nikolina Čutura 8(3),Lara Šimić,Chiara Rimac 1,Ana Nikić,Ana Vrančić 6,Martina Vukanović,Klara Mikulić 3,Andrea Prusina 2,Martina Kraljević,Edina Demić 2,Anđela Boras,Martina Pandža

Trener:Zlata Zubac

Sedmerci:3(3)

Isključenja:16 min

Prvo poluvrijeme utakmice je prošlo u veoma tvrdoj igri sa dosta tehničkih grešaka, ali i sa dosta sjajnih obrana vratarki. Ekipe su se smjenjivale u vodstvu, ali nitko nije napravio više od pogotka prednosti. Rezultat poluvremena od 9:8 dovoljno govori o čvrstim obranama, ali i dosta nervoznoj igri obje ekipe.

Drugo poluvrijeme je počelo sa dva uzastopna gola domaće ekipe čime se prednost Izviđača prvi i jedini put povećala na 3 pogotka. Nakon toga Gruđanke  odigravaju furioznih 10 minuta  i od 33. do 43.minute prave 9:1 te odlaze na +5 .U sljedećih 10 minuta domaća ekipa uspijeva doći do rezultata 16:19, ali onda Gruđanke ponovo dodaju gas i prave 5:0 i odlaze na 24:16. Zadnje 3 minute grudske rukometašice su već slavile pobjedu pa su dozvolile da domaća ekipa poraz smanji na sasvim pristojnih 20:24.

Naša ekipa može biti veoma zadovoljna današnjom pobjedom pogotovo igrom u drugom poluvremenu u kojem je u usprkos činjenici da nam je  u periodu od 33. do 50 minute  dosuđeno čak 6 isključenja, napravljen prekret i taj period su naše cure dobile rezultatom 11:4. Time smo pokazali jak karakter ekipe i da smo spremni odigrati najbolje kad je najpotrebnije i u najtežim uvjetima.

Čestitke curama i trenerici na današnjoj pobjedi i puno sreće idući vikend u prvoj domaćoj utakmicI protiv novog premijerligaša, ekipe ŽRK Dubica.

DO KRAJA ZAJEDNO!!!

Comments

0