3.kolo Premijer lige BiH HŽRK Grude Autoherc-ŽRK Goražde 40:22(20:8)

Dvorana Bili Brig Grude

Gledatelja 200

Suci :Alen Kadić i Dino Tursić(Zavidovići)

Delegat: Srećko Delhunija(Lukavac)

HŽRK Grude Autoherc:

Anica Gudelj 13 obrana,Anđela Milas 4 obrane,Amanda Marić 3,Nikolina Čutura 9,Matea Bandić,Marija Gudelj 6,Ana Vrančić 10,Josipa Braćić ,Ana Kondža ,Ana Marija Šimić 5,Klara Mikulić 1,Anita Azinović 6,Tina Bandić,Ana Nikić,Martina Leko

Trener:Zlata Zubac

Sedmerci.5(4)

Isključenja: 2 min

ŽRK Goražde

Anisa Selimović,Anera Barut 1,Emina Mujagić 8,Zerina Smajović,Ajla Alikadić,Armina Marić 12,Mirnesa Halimić,Ajla Srna 1,Azra Balić,Amina Odžaković,Amina Oputar

Trener:Ibrahim Popović

Sedmerci:3(3)

Isključenja: 6 min

U zaostaloj utakmici 3.kola Premijer lige BiH između HŽRK Grude Autoherc i ŽRK Goražda vidjeli smo još jednu sigurnu i uvjerljivu pobjedu aktualnih prvakinja države. Na samom početku utakmice gošće su povele rezultatom 2:1 i to je bilo njihovo jedino vodstvo. Tada su Gruđanke krenule sa svojom igrom i nakon nekoliko minuta rezultat je već bio 7:2.

Trener Goraždanki je u prvom poluvremenu iskoristio 2 time outa, ali jednostavno nije imao rješenja za razigrane grudske rukometašice koje su pogađale sa svih pozicija. Napadi gošći su završavali ili u obrambenom bloku ili ih je zaustavljala uvijek pouzdana i sigurna Anica Gudelj.

Rezultat toga je da su Goraždanke u prvom poluvremenu postigle svega 8 pogodataka. Drugo poluvrijeme je nastavljeno dominacijom Gruđanki .Iako je u drugom dijelu drugog poluvremena sastav Gruđanki bio dosta izmijenjen prednost domaće ekipe je održana do kraja utakmice.

Ovom pobjedom HŽRK Grude Autoherc je potvrdio lidersku poziciju na ljestvici Premijer lige pred utakmicu koju u subotu igra u Grudama protiv ekipe ŽRK Ilidža.

Velike čestitke curama i trenerici za večerašnju odličnu igru i još jednu sigurnu pobjedu ,ali za 200-njak bučnih gledatelja koji su bodrili cure tijekom cijele utakmice.

. DO KRAJA ZAJEDNO!!! 

Comments

0