Aktualne prvakinje Bosne i Hercegovine i trenutni lider na ljestvici Premijer lige Bosne i Hercegovine vrijedno treniraju, a od ovog vikenda počinju i sa odigravanjem pripremnih utakmica.

Naime, u nedjelju 24.01.2016. godine u Mostaru će prvu pripremnu utakmicu koja je ujedno i utakmica 1.lige RS Herceg Bosne odigrati sa ekipom HŽRK Zrinjski. Ova utakmica će biti i prvi susret s loptoim ove godine, nakon odrađene prve faze tjelesnih priprema. Utakmica se igra u dvorani Bijeli Brijeg u Mostaru sa početkom u 11.30 sati.

Sve cure su zdrave i željno očekuju nastavak rukometne sezone.

Odmah iza te utakmice u nedjelju u 13.30 sati će u  okviru prvenstva RS Herceg Bosne za kadetkinje(2000. i mlađe) utakmicu  igrati ekipe HRK Katarina i HŽRK Grude Autoherc.

U nastavku priprema grudske prvakinje 30.01.2016. igraju u Sinju protiv tamošnjeg hrvatskog drugoligaša,zatim 07.01.2016. u Grudama gostuje hrvatski prvoligaš ŽEK Dugo Selo.Sljedećeg vikenda,znači 14.02.2016. godine u Grudama gostuje crnogorski prvoligaš ekipa ŽRK Levalea 2010, a za zadnji vikend pred nastavak prvenstva  prvakinje će biti počašćene jednim lijepim vikend izletom.

Svim curama i trenerima puno sreće i uspjeha u nadolazećim aktivnostima.

DO KRAJA ZAJEDNO!!!!

 

Comments

0