8.kolo Premijer lige BiH ŽRK Izviđač Autotransport Ljubuški – HŽRK Grude Autoherc 24:32(12:19)

Gradska sportska dvorana Ljubuški

Gledatelja:200

Suci :Ivan DŽolić i Ivan Šarac (Ljubuški)

Delegat: Zdenko Alpeza Mostar

ŽRK Izviđač Autotransport

Martina Šumelj ,Marta  Gudelj, Matea Šumelj  , Andrea Vrdoljak,Anđela Boras , Mirjana Mišetić 1,Dea Vuković 2,Matea Nosić 2,Anja  Tambić 2, Marija Boras 9(5),Branka  Majstorović 3,Martina Kraljević 1

Trener: Kornelija Klinac

Isključenja:  8 min

Sedmerci: 5(5)

HŽRK Grude Autoherc:

Anica Gudelj (18 obrana), Anđela Milas, Amanda Marić 7(1),Nikolina Čutura 2(1),Marija Gudelj 7,Ana Vrančić 7, Josipa Braćić 3, Matea Bandić, Andrea Prusina, Ana Kondža ,Ana Nikić,Klara Mikulić 1,Anita Azinović 5,Tina Bandić, Martina Leko

Trener:Zlata Zubac

Isključenja:0  min

Sedmerci:4(2)

Nakon početnog ispitivanja snaga koje je trajalo prvih 6-7 minuta i rezultata 4:4,grudske rukometašice su se prešle u vodstvo koje nisu ispuštale do kraja utakmice. Razlika je na kraju prvog poluvremena iznosila 7 pogodaka(12:19).

U drugom poluvremenu kad se očekivalo da će Gruđanke nastaviti u istom temu, došlo je do puno tehničkih pogrešaka koje su dovele do rezultata 19:23 u 48. minuti.

Tek tada su se aktualne prvakinje malo uozbiljile i za tri minuta napravile 4:0 te se odvojile na 8 pogodaka prednosti što su onda održale i do kraja utakmice.

Može se reći da je ovo još jedna utakmica koju su grudske rukometašice odigrale i pobijedile rutinski

Igrajući upravo onoliko koliko im je bilo potrebno za sigurnu pobjedu.

I ovaj put se mora istaći sjajno navijanje grudskih UNCUTA koji su svoje rukometašice pratili i na ovoj utakmici.

Čestitke za današnju pobjedu zaslužuju igračica i trenerice,a za svoj nastup i navijanje velike čestitke zaslužuju  fenomenalni UNCUTI.

Već u subotu u Grudama gostuje ekipa Mire iz Prijedora gdje očekujemo još jedan zajednički nastup  na parketu i tribinama i nadamo se još jednoj pobjedi.

 

DO KRAJA ZAJEDNO!!!

Comments

0