HŽRK Zrinjski Mostar-HŽRK Grude

1.kolo Premijer lige BiH za rukometašice, sezona 2019/2020

Dvorana Bijeli Brijeg Mostar, Nedjelja 22.09.2019.g. u 17.00 sati

Suci: Jasmin Mulasanović(Maglaj) i Ivan Širić(Žepče)

Nadzornik: Samir Suljević (Sarajevo)

Ovog vikenda počinje nova sezona Premijer lige BiH za rukometašice. Aktualne prvakinje , ekipa HŽRK Grude, u prvom kolu gostuje u Mostaru kod povratnika u premijerligaško drštvo, ekipe HŽRK Zrinjski .

HŽRK Zrinjski je jedan od naših najtrofejnijih klubova i svakako je povratak u društvo najboljih ,veliki dobitak za BiH ženski rukomet. U svojoj prvoj domaćoj utakmici nakon povratka u Premijer ligu sigurno je da će popularne plemkinje dati sve od sebe da postignu pozitivan rezultat. Uz veliku borbenost koju su pokazivale i u 1.ligi Federacije te uz pomoć gledatelja , nijednoj ekipi neće biti lako doći do bodova u Mostaru.

Ekipa HŽRK Grude u novu sezonu ulazi sa određenim promjenama u sastavu i svakako će utakmica u Mostaru biti pravi test da se vidi stupanj spremnosti i uigranosti za nadolazeću sezonu. Ova sezona će za Gruđanke inače biti veoma zahtjevna , s obzirom da će uz Premijer ligu i KUP BiH prvi put nastupiti u WRHL -Regionalnoj rukometnoj ligi u kojoj će prve utakmice odgirati već za 15-ak dana u Grudama.

Nadamo se da će utakmica protiv Zrinjskog u Mostaru ponuditi kvalitetan rukomet i da će nova sezona za obje ekipe početi dobrom utakmicom, a neka pobijedi bolji.

DO KRAJA ZAJEDNO!

Comments

0