HŽRK GRUDE AUTOHERC-ŽRK ROGATICA ROGATICA
Subota 03.10.2015. godine 19.00 sati Gradska sportska dvorana Bili Brig Grude

Suci: Tatjana Praštalo i Vesna Todorović (Banja Luka)

Delegat: Zdravko Petković Studenci-Ljubuški

Pred nama je nova rukometna sezona. U novu sezonu naš klub ulazi kao aktualni prvak Bosne i Hercegovine, kao pobjednik KUP-a BiH i kao prvak države u juniorskoj i kadetskoj konkurenciji.
Staro je nepisano pravilo da se puno teže održati na vrhu nego doći na vrh.
Svjesni smo toga, ali i sigurni da će naše cure dati sve od sebe da svaku utakmicu odigraju što bolje i da će u svakoj utakmici ostaviti srce na parketu. To je i do sada uvijek bio naš cilj, a posljedica takvog pristupa igri je – rezultat.
U ovu sezonu ulazimo u nešto izmijenjenom sastavu u odnosu na prošlu. Ekipa je znatno podmlađena i na dan prve utakmice prosjek starosti naših igračica je 18 i pol godina .Nažalost u sezonu ulazimo i nekompletni i to zbog ozljeda Andree Prusine i Jane Leko. To je svakako hendikep , ali će sigurno za one cure koje budu igrale biti i dodatni motiv da odigraju što bolje .
Ove subote naše cure igraju svoju prvu premijerligašku utakmicu u ovoj sezoni i to na domaćem parketu.
Protivnik je ekipa koja je novi član Premijer lige BiH, prvak 1.lige Republike Srpske, ekipa ŽRK Rogatica.
Nadamo se da će naše djevojke ovu utakmicu odigrati dobro i ostvariti svoju prvu ovosezonsku pobjedu te tako na najbolji način otvoriti ovo natjecanje.

DOĐITE, POZDRAVITE I PODRŽITE PRVAKINJE BOSNE I HERCEGOVINE!!!!!
Radujemo se Vašem dolasku i pozdravljamo Vas zaštitnim sloganom naših cura,koji se u ovom klubu istinski živi,a ne samo izgovara,a to je:
DO KRAJA ZAJEDNO!!!
10469939_480226095484327_6215470800475543446_n

Comments

0