Aktualne osvajačice duple krune , rukometašice HŽRK Grude sa pripremam za novu sezonu kreću idući tjedan. U prvim danima idućeg tjedna, će biti obavljeni sistematski liječnički pregledi svih igračica, a u drugom dijelu tjedna će uslijediti početak trenažnog procesa.

Prvi dio priprema će biti obavljen u Grudama da bi ekipa u periodu od 11. do 17.08. odradila visinski dio priprema. Ove pripreme će biti obavljene na Vlašiću ,a ekipu će biti smještena i uživati u sjajnom okruženju vjernog donatora našeg kluba,Hotel Resort & Spa Blanca – Vlašić. Iz dugogodišnjeg iskustva obavljanja priprema u Hotelu Blanca znamo da će uvjeti biti vrhunski.

Nakon povratka sa Vlašića u sljedećih 10-ak dana će se ekipa pripremati u Grudama. To će potrajati do početka 2.festivala ženskog rukometa – Grude 2019 . U okviru festivala će biti održan i najveći seniorski rukometni turnir u regiji ovog ljeta na kojem će osim naše ekipe sudjelovati i ŽRK Budućnost iz Podgorice, RK Podravka iz Koprivnice i ŽRK Bjelovar.

Nakon festivala .već idućeg tjedna se očekuju i prva kola regionalne rukometne lige za rukometašice u kojoj Gruđanke nastupaju premijerno ove godine.

U vikendu 6-8.09.20019. HŽRK Grude će biti gost ŽRK Bjelovar gdje će sudjelovati na velikom međunarodnom turniru na kojem će osim ova dva kluba sudjelovati još dva i to  najvjerojatnije po jedan mađarski i slovenski klub.

Znači pred prvakinjama je vruće radno ljeto , ali i puno novih sadržaja , putovanja, protivnika…

SRETNO EKIPA!!!

DO KRAJA ZAJEDNO!!!

Comments

0