ŽRK Krivaja Zavidovići – HŽRK „Grude“ Grude 26:33 (11:15)

Gradska dvorana Zavidovići

Gledatelja 500

Suci : Maid Katanić i Nedim Lipa (Sarajevo)

Delegat: Damir Sobo (Banja Luka)

ŽRK Krivaja Zavidovići

Sajra Hamurović,Nejra Cerić,Bogdana Sekulić, Amela Džakmić, Dragana Boro 5,Dragana Kukić 1, Ernada Merdanović 4 , Adnana Latifović , Jasmina Selmanović 4 , Ilma Mehanović 4, Majda Mujanović, Ajna Mačak 1, Anita Drinić 3,Nerina Šabanović, Amina Bajrić, Sara Bašić 4

Trener:Adnana Bašić

Sedmerci:3(3)

Isključenja:6 min

 

HŽRK „Grude“ Grude

Ana Križanac, Anđela Milas, Amanda Marić 6, Nikolina Čutura 7,Chiara Rimac, Ana Nikić, Ana Vrančić 7, Gabriela Gudelj 5, Matea Bandić, Andrea Prusina 7, Martina Kraljević 1, Klara Mikulić , Anđela Boras, Ana Kondža

Trener: Zlata Zubac

Sedmerci:2(2)

Isključenja:10 min

U svom prvom ovogodišnjem premijerligaškom gostovanju grudske rukometašice su paklenoj atmosferi zavidovićke dvorane potvrdile svoju snagu, kvalitetu i zrelost i ostvarile svoju 50. uzastopnu pobjedu u Premijer ligi BiH. Domaći navijači su grudske rukometašice dočekali već u gradu i gromoglasnim navijanjem najavili što ih očekuje u dvorani.

Početak utakmice pripao je ekipi Krivaje koja je povela 3:0 (dva sedmerca za domaćina i poništen gol za gošće). To je bilo dovoljno da se Gruđanke prilagode svim uvjetima koji su ih sinoć  dočekali.

Prvakinje su malo pomalo počele nametati svoju igru i svoj tempo i uskoro preokrenule rezultat na 4:5,a nedugo zatim i na 4:8. Obrana je bila veoma pokretljiva ,a ono što je prolazilo sjajno je skidala Ana Križanac. U napadu je sijevalo sa svih strana i golovi su postizani iz brzih kontri, polukontri ,ali i iz lijepih akcija grudskih rukometašica. Tako je pred kraj 1.poluvremena rezultat glasio 9:15 ,ali su domaće igračice uspjele u samoj završnici smanjiti na 11:15.

Drugo poluvrijeme počinje igrom gol za gol ,da bi Gruđanke kako je vrijeme odmicalo povećavale svoju prednost. U svakom slučaju nijednog trenutka za njih nije u pitanje dolazila pobjeda u ovoj utakmici. Igračicama Krivaje se mora priznati velika borbenost i želja za pobjedom. Motiv više svakako je za njih bila i činjenica da u ovo sezoni nitko nije odnio niti jedan bod iz Zavidovića. Ipak u večerašnjoj utakmici nisu mogle parirati puno kvalitetnijem protivniku.

Ipak Zavidovići su još jednom pokazali da su grad rukometa. Preko 500 navijača domaće ekipe su neumorno bodrili svoje igračice svih 60 minuta, ali su nakon završetka utakmice ovacijama ispratili ekipu HŽRK Grude. Ovim putem zahvaljujemo navijačima i ekipi Krivaje  na na gostoprimstvu i sportskom navijanju.

Grudskim rukometnim kraljicama velike čestitke na 50. uzastopnoj pobjedi u Premijer ligi BiH i puno sreće u nastavku sezone i borbe za treći uzastopni naslov prvakinja BiH.

DO KRAJA ZAJEDNO!!!

 

 

 

Comments

0