7.kolo Premijer lige BiH HŽRK Grude Autoherc-HRK Katarina  43:21(23:7)

Dvorana Bili Brig Grude

Gledatelja 250

Suci :Darko Džeba i Andrej Kolobarić(Mostar)

Delegat: Mileta Kekić(Mostar)

HŽRK Grude Autoherc:

Anica Gudelj (13 obrana),Anđela Milas, Amanda Marić  8(1),Nikolina Čutura 7,Matea Bandić 1,Marija Gudelj 5,Ana Vrančić 8,Josipa Braćić 3,Ana Kondža ,Andrea Prusina 3(3),Klara Mikulić 2,Anita Azinović 5,Tina Bandić,Ana Nikić,Martina Leko

Trener:Zlata Zubac

Sedmerci.5(4)

Isključenja: 0 min

HRK Katarina Mostar

Nikolina Petrović,Andrea Soldo,Maja Knezovič 5(1),Klaudija Knezović 6(3),Josipa Šimunović,Lana Jarak 4,Matea Pandžić,Ana Marija Slišković,Josipa Arapović,Martina Domić,Antonija Rotim,Ilijana Čurić,Maja Leko 1,Nikolina Jarak 3,Katarina Radić,Romana Anić

Trener:Kornelija Rajković

Sedmerci:5(4)

Isključenja: 4 min

Početak utakmice je pripao ekipi Katarine,koja je bolje otvorila utakmicu i u prvih desetak minuta ostvarila prednost od 5:4.To je bilo sve što su gošće napravile u večerašnjom utakmici.Od 11.minute nošene sjajnim navijanjem svojih UNCUTA Gruđanke su pokazale svu svoju moć.U 25.mitui rezultat je glasio 18:6,a na kraju poluvremena 23:7.U tom periodu grudske rukometašice su jednostavno zaključale prilaz svom golu, a ono što bi prošlo kroz obranu zaustavljala je Anica Gudelj.U napadu je sijevalo sa svih strana tako da obrana Katarine nije mogla parirati raspoloženim prvakinjama.

Drugo poluvrijeme je proteklo u sličnoj igri s tim što je u domaćem sastavu došlo do izmjena , ali je usprkos tome razlika dodatno povećana.Posebno raduje činjenica da se nakon više od 70 dana u sastavu pojavila i Andrea Prusina koja je nagrađena ovacijama navijača. Ona  je danas samo izvodila sedmerce i tako se tri puta upisala u listu strijelaca.

Uz sjajne igre grudskih rukomeetašica treba  istaći veličanstveno navijanje grudskih Uncuta koji su i večeras uz pomoć mladih grudskih rukometašica, napravili sjajnu atmosferu i pokazali kako se navija i bodri svoj klub.Kapa do poda za navijače naših prvakinja!

Sve čestitke kompletnoj ekipi i puno sreće u nadolazećim utakmicama. Sljedeći vikend gostujemo kod naših susjeda, ekipe ŽRK Izviđač Autotransport u Ljubuškom.

DO KRAJA ZAJEDNO!!!

Comments

0