9.kolo Premijer lige BiH HŽRK Grude Autoherc-ŽRK Mira  33:26(16:10)

Dvorana Bili Brig Grude

Gledatelja 250

Suci :Darko Džeba i Andrej Kolobarić(Mostar)

Delegat: Miljenko Turudić(Mostar)

HŽRK Grude Autoherc:

Anica Gudelj (18 obrana),Anđela Milas(3 obrane), Amanda Marić  7,Nikolina Čutura 7(3),Matea Bandić,Marija Gudelj 6,Ana Vrančić 3,Josipa Braćić 7,Ana Kondža ,Andrea Prusina,Klara Mikulić 1,Anita Azinović 2,Tina Bandić,Ana Nikić,Martina Leko

Trener:Zlata Zubac

Sedmerci.4(3)

Isključenja: 4 min

ŽRK Mira Prijedor

Dijana Rosić,Sanja Vukan,Ivana Karačić,Dunja Kunovac 1,Adrijana Damjanović 6,Anja Suvajac,Duška Tintor 3,Šejla Kararić 1,Dragana Dojčinović 1,Dragana Mutić 1,Darjana Vukliš (18 obrana),Nevena Lukač 8,Tea Sladaković,Jelena Mutić 5,Marija Gligorević

Trener:Ljubica Ivetić

Sedmerci – (-)

Isključenja: 2 min

Grudske rukometašice su ostvarile još jednu sigurnu pobjedu. One su imale rezultatsku prednost tijekom cijele utakmice. Stekao se dojam da je ovo bila još jedna utakmica sa točno doziranim angažmanom prvakinja, tj da su opet igrale taman toliko koliko je bilo dovoljno za sigurnu pobjedu.

Naime u nekoliko navrata domaće rukometašice su odlazile na dosta veliku razliku( u dva navrata i na 12 golova prednosti),da bi onda malo popustile pa kad bi gošće stigle na 4 ili 5 golova ,prvakinje bi opet dodavale gas i odmicale na sigurnu udaljenost.

Utakmicu su obilježile vratarke koje su i na jednoj i na drugoj strani imale puno dobrih obrana.

Može se sa sigurnošću reći da je ekipa Mire najkvalitetnija ekipa koja je gostovala u Grudama ove jeseni. Prijdorčanke su se grudskim ljubiteljima rukometa predstavile u veoma lijepom izdanju i igrajući rukomet bez grubosti koje doživljavamo u puno utakmica.

Čestitke zaslužuje naša ekipa i naši vjerni navijači koji su i večeras neprekidno bučno bodrili naše cure ,ali i naše gošće iz Prijedora na zaista lijepom rukometu i fer i sportskoj igri.

U sljedećem kolu u Grude dolazi trenutno drugoplasirana ekipa Krivaje iz Zavidovića i taj derbi susret će odlučiti jesenskog prvaka Bosne i Hercegovine.

DO KRAJA ZAJEDNO!!!

Comments

0