HŽRK Grude – RK Hadžići DG 36:24 (15:17)

Dvorana Bili Brig Grude , Gledatelja 20

Suci: Vesna Balvan-Tatjana Praštalo (Banja Luka)

Nadzornik : Zdravko Petković (Ljubuški)

 HŽRK Grude

Darjana Vukliš, Nikolina Petrović, Maja Ćorluka, Amanda Marić 5, Nikolina Čutura 2, Andrea Soldo 5, Andrea Boras, Klara Mikulić 4, Lejla Kasumačić 6, Edina Demić 6, Anita Azinović, Ana Mikulić, Anđela  Boras , Diana Pelivan 8

Trener: Kornelija Leko

Sedmerci: 3(3)

Isključenja: 2 min 

RK Hadžići DG

Anisa Selimović, Ajla Ćajić 2, Amna Đurđević, Samra Fejzić 1, Berina Malanović 2, Sara Čahtarević 2, Maja Knezović 3, Almedina Imširović 9, Adna Halebić 5, Melina Telarević

Trener:Alma Čehajić -Hadžović

Sedmerci: 1     (1)

Isključenja: 6 min

Kako smo i najavili ostatak ovogodišnjeg doigravanja za prvaka , ekipa HŽRK Grude će iskoristiti za provjeru i uigravanje igračica koje su do sada imale manju minutažu. Upravo tako je bilo i na večerašnjoj utakmici.

Kombinirana postava koja  je počela i odigrala prvo poluvrijeme dosta se tražila i bilo je dosta oscilacija u igri. Gošće iz Hadžića su uglavnom imale prednost koja se kretala do 4 pogotka. Ipak su Gruđanke na kraju ovog dijela  smanjile zaostatak na podnošljiva dva gola.

Drugo poluvrijeme je trenerica Kornelija Leko nastavila sa različitim kombinacijama postave i očito našla pravo rješenje. Prvakinje su zaigrale puno bolje. Obrana je bila pokretljiva i jaka , napad je postao ubojit, a kontre sa svih strana. Takvom igrom prvakinje su u prvih 20 minuta drugog poluvremena napravile 13:3 , da bi i u samoj završnici malo usporile, ali ipak i tih zadnjih 10 minuta povećale prednost na konačnih 36:24.

Najbolja igračica kod domaćih je bila Diana Pelivan, a kod gošći još jednom Anisa Selimović.  

Čestitke prvakinjama na večerašnjoj pobjedi i puno sreće ovog vikenda na gostovanju u Zavidovićima.

DO KRAJA ZAJEDNO!!!

Comments

0