ŽRK Mira Prijedor-HŽRK Grude Autoherc 34:24(15:13)
Dvorana SD Maldost Prijedor
Gledatelja 300
Suci:Konjičanin-Konjičanin
Delegat:Delhunia

ŽRK Mira Prijedor
Ena Briševac,Jelena Briševac,Ivana Karačić,Slađana Ivetić 4,Adrijana Damjanović 4,Ana Suvajac,Sanja Jevtić 5,Šejla Kararić,Duška Tintor,Dragana Dojčinović,Milica Vlahović 10(2),Azra Bašanović 8,Tea Sladaković,Jelena Mutić 3,Milica Došen,Marija Gligorević
Trener:Darko Gligorević
Sedmerci:5(4)
Isključenja:8 min

HŽRK Grude Autoherc:
Ana Pranjić.Anđela Milas,Antonija Kutleša 1,Kornelija Klinac 14(8),Chiara Radić 1,Ana Nikić.Josipa Braćić 3,Jana Leko,Ana Kondža,Ana Marija Šimić 5(1),Matea Bandić,Josipa Mikulić,Valentina Trlin
Trener:Zlata Zubac
Sedmerci:11(9)
Isključenja:8 min

Polufinalna utakmica KUP-a BiH između ŽRK MIra i HŽRK Grude Autoherc u prvom poluvremenu protekla je u dosta izjednačenoj igri sa minimalnim prednostima jedne ili druge ekipe.
Tako je rezultat u 29. minuti bio 13:13,da bi u samoj završnici prvog poluvremena domaća ekipa ostvarila prednost od 2 gola sa kojima je i otišla na odmor.
Drugo poluvrijeme bolje su otvorile igraćice Mire koje su u svoju prednost povećale na 5 pogotka prednosti koliko je bilo u 51. minuti.
U završnici utakmice dolazi do izražaja duža klupa domaće ekipe pa je utakmica završena zasluženom  pobjedom prvaka države i domaćina ove završnice,ekipe Mire.

Što se tiče HŽRK Grude Autoherc,ovom utakmicom je završena najuspješnija sezona u povijesti kluba i to osvajanjem 4. mjesta u Premiejr ligi BiH i plasmanom u završnicu KUP-a BiH.
Sama činjenica da prošle godine u ovo vrijeme nitko od premijerligaških klubova u BiH gotovo nije ni čuo za HŽRK Grude Autoherc,
a da smo ove godine među 4 najbolje ekipe u Premijer ligi  i KUP-u BiH,dovoljno govori o rezultatima koji su postignuti.
Do kraja natjecateljske sezone ostaju još završnice prvenstva BiH za kadetkinje i mlađe kadetkinje na kojima će sudjelovati naše ekipe,a poslije toga odmor do novih natjecanja.
Naravno da odmora za upravni odbor i stručni stožer neće biti,jer se spremaju novi važni projekti koji će osigurati da ovaj klub nastavi putem razvoja i napretka u organizacijskom i natjecateljskom smislu.

Za sve postignute rezultate trenerici i igračicama iskrene čestitke!

DO KRAJA ZAJEDNO!

Comments

0