HŽRK Grude Autoherc-RK Jedinstvo Brčko 38:31(24:16)

Dvorana Bili Brig Grude

Gledatelja 100

Suci:Džeba – Kolobarić

Delegat:Marić

HŽRK Grude Autoherc:

Ana Pranjić,Andrea Brzica,Anđela Milas,Antonija Kutleša 4,Kornelija Klinac 12(7),Chiara Radić 3,Ana Nikić,Josipa Braćić 8,Jana Leko,Ana MArija Šimić 11,Tina Bandić,Nikolina Marić,Josipa Mikulić

Trener:Zlata Zubac

Sedmerci:7 (7)

Isključenja:8 min

RK Jedinstvo Brčko

Milica Damjanović,Dunja Bjeloš,Sanja Katić 7,Anđela Okilj,Dragana Dejanović 6(1),Slađana Stevanović 4,Samra Rendić 1,Marina Dešić,Dragana Stević,Milena Krajšumović 6(3),Nafisa Dubinović,Irena Pajić 7,Marina Savić

Trener:Zoran Milunović

Sedmerci:6(5)

Isključenja:18 min

Od prve do zadnje minute grudske rukometašice su bile u prednosti koja je u pojedinim trenucima drugog poluvremena iznosila i 11 golova .

Gošće su tijekom cijele utakmice igrale oštro ,a u nekim momentima i pregrubo iako nije bilo nikakve rezultatske neizvjesnosti.

Ovom pobjedom Gruđank su učvrstile 5. mjesto i sada su same na toj poziciji sa 21 bodom,tri više od Ilidže koja je u ovom kolu izgubila kući od ekipe Goražda.

Naše djevojke očekuju sada dva uzastopna i veoma daleka gostovanja.Idući vikend gostuju u Bijeljini kod Radnika,a vikend iza toga kod Krivaje u Zavidovićima.

Sve cure i trenerica zaslužuju čestitke za još jednu premijerligašku pobjedu,uz želje za nastavkom dobrih igara i povoljnih rezultata.

DO KRAJA ZAJEDNO!!!

Comments

0