Pripreme ekipe HŽRK Grude Autoherc za narednu sezonu teku prema planu.

Nakon visinskih priprema na Sokocu prva ekipa trenira u Grudama,a u proteklih 5 dana odigrane su i dvije prijateljske utakmice.

U subotu 27.08.2011. u Tomislavgradu naša ekipa je pobijedila ekipu Delminiuma rezlutatom 31:15,a u četvrtak u Grudama naša ekipa je pobijedila ekipu Kosače iz Mostara,inače novog člana 1.lige FBiH rezlutatom 33:19.

U subotu 03.09.2011. sa početkom u 18 sati HŽRK Grude Autoherc domaćin je premijerligaškoj ekipi Ljubuškog.

U zadnjih 15-ak dana i mlađe dobne skupine našeg kluba su učestvovale na turnirima u Sinju i Međugorju.

Na međunarodnom turniru u Sinju ekipa godišta ’96 odigrala je dvije utakmice i pretrpjela dva poraza od hrvatskih ekipa Sinja i Sesveta.

Na međunarodnom turniru u Međugorju,učestvovali smo sa ekipama sastavljenim od djevojčica rođenih ’98/’99  i 2000. i mlađih.

U obje konkurencije zabilježili smo po jednu pobjedu i po dva poraza.

Dana 28.08.2011. organizirali smo posjetu finalnim utakmicama velikog međunarodnog turnira u Metkoviću ,gdje su djevojke imale izuzetnu prigodu vidjeti na djelu vrhunske europske ženske ekipe ,te među ostalima i trenutno najbolju rukometašicu svijeta Bojanu Popović.

Ono što još treba napomenuti da su od dana 02.09.2011.  sve članice prve ekipe  osigurane za slučajeve ozlijeda i nezgoda za vrijeme sportskih aktivnosti u organizaciji HŽRK Grude Autoherc,čime je naš klub postao jedan od rijetkih ženskih rukometnih klubova koji se natječu na ovoj razinoi natjecanja ,koji je to osigurao svojim igraćicama.

Comments

0