Samo dva dana nas dijele od velike završnice sportsko zabavnih-igara učenica trećih,četvrtih.petih i šestih razreda osnovnih škola sa područja općine Grude.
Pripreme teku prema predviđenom planu,djevojčice i njihove učiteljice i nastavinici uz pomoć kapetana HŽRK Grude Autoherc Ana Marije Šimić koja svakodnevno radi sa njima,
vrijedno vježbaju i pripremaju se za natjecanje.
Dečki pripremaju transparente i navijačke pjesme,a ravnatelji škola i uprava HŽRK Grude Auotherc priprema sve organizacijske detalje kako bi ovaj veliki projekt bio uspješno realiziran.
Očekuje se sudjelovanje preko 300 djevojčica u samim natjecanjima te vjerovatno još više navijača iz njihovih škola i njihovih roditelja.

Natjecanja u gradskoj sportskoj dvorani Bili Brig počinju u 9.00 sati,za 11.00 sati je planirano svečano otvaranje,a proglašenje pobjednika planirano je za 17.00 sati.

Djevojčice trećih i četvrtih razreda će se natjecati u skokovima u vrećama,gađanju rukometnom loptom u cilj i u vođenju rukometne lopte.
Djevojčice petih i šestih razreda će se natjecati u nogometu,rukometu i povlačenju konopa.

Prijevoz učenica bit će organiziran slijedećim redom:

-Tihaljina u 8.30
-Drinovci u 8.45
-Sovići 5. i 6.razred u 9.00 sati
-Sovići 3.,4., i 5. razred devetogodišnje u  9.30 sati

Povratak iz Gruda nakon zatvaranja igara.

Za sve natjecateljice i voditelje ekipa bit će osiguran sendvić i sok.

U programu će sudjelovati i plesna škola te cure iz Karate kluba Grude,a voditelji će biti isto tako učenice osnovne škole Grude.

Kompletnu organizaciju natjecanja,suđenje,statistiku i sve druge organizacijske poslove obavit će rukometašice,trenerice i članovi uprave HŽRK Grude Autoherc.

Kao i u svim ovakvim akcijama naš Autoherc je osigurao prijevoz za sve sudionike ovog natjecanja iz Tihaljine,Drinovaca i Sovića.
Općina Grude je osigurala financijsku pomoć za ove igre u iznosu od 350,00KM.
Tvrtke Violeta d.o.o. i Orbiter G d.o.o su osigurale dvije glavne nagrade za tombolu.
Sve tiskarske poslove oko ovih igara donatorski radi naš popularni Pila i njegov Grafix,a ozvučenje i glazbu će osigurati Petar Leko-Pjer.
Do sada svoj doprinos održavanju ovih igara dale su i firme:TP Drinovci,Lumen Drinovci,Patria šped,Žulj trade,Ledo d.o.o. Čitluk,Hertronic,Fitness centar Let s go.
Imamo najave još nekih donatora i sponzora da će se donatorski ili sponzorski uključiti u ove igre.
Zahvaljujemo svim donatorima i sponzorima igara kao i Radio Grudama te internetskim portalima koji prate ove igre.

Subota je blizu,očekujemo vas u velikom broju u sportskj dvoarni Bili Brig,zato sa pripremama kreni 3,4,SAD!

Comments

0