HRK Grude – ŽRK Jedinstvo Brčko

2.kolo Premijer lige BiH za rukometašice

Subota , 10.10.2020.g. u 17.00 sati

Gradska sportska dvorana Bili brig Grude

Suci: Alen Kadić (Zavidovići) i Mirza Memić (Gračanica)

Nadzornik: Zdravko Petković (Ljubuški)

Nakon puno problema i komplikacija koje su postale uobičajene u BiH rukometu, konačno je krenula nova sezona Premijer lige BiH za rukometašice.

Naša ekipa u novu sezonu ulazi u izmijenjenom i pomlađenom  sastavu u odnosu na prošlu sezonu. Zbog pandemije COVID-19 izostale su i pripremne utakmice tako da se ekipa mora uigravati u prvenstvenim utakmicama.

U 1.kolu naša ekipa je gostovala u Prijedoru i ostvarila tešku ,ali zasluženu i vrijednu pobjedu protiv dobre ekipe Mire. Nisu naše cure ovu utakmicu odigrale najbolje, ali kako je utakmica odmicala igra se popravljala  tako da je ipak na kraju  to bilo dovoljno za sigurnu pobjedu.  Pobjeda u utakmici u kojoj nismo baš blistali je važna zbog samopouzdanja u nastavku sezone.

Ekipa ŽRK Jedinstvo iz Brčkog je prije 15-ak dana u poluzavršnici  KUP-a RS Republike Srpske eliminirala ekipu Knežopoljke iz Dubice, ali je u 1.kolu Premijer lige u Dubici poražena od te iste ekipe rezultatom 24:19. Iako su Brčanke porazom otvorile natjecanje , sigurno je da će ova veoma iskusna ekipa pomrsiti račune i nekim od favorita . Glavnina ekipe je ista kao prošle sezone u kojoj je u trenutku prekida ekipa Jedinstva  zauzimala 7.mjesto.

U svakom slučaju najvažnije je da se premijerligaški rukomet nakon više od 7 mjeseci vraća u Grude. S obzirom na to da se zbog epidemioloških mjera utakmica igra bez gledatelja, važno je napomenuto da će ovu, kao i sve ostale domaće utakmice HRK Grude do kraja  godine , izravno prenositi Ciiy TV . Također , sve naše domaće i gostujuće utakmice možete pratiti na you tube  kanalu HRK Grude: https://www.youtube.com/channel/UCSf8eySHwfWAIqrDL_ZplWQ/featured.

Očekujemo dobru utakmicu i nadamo se pobjedi naših djevojaka.

DO KRAJA ZAJEDNO!!!

Comments

0