HŽRK Grude Autoherc na najljepši je način završio ovu 2012. godinu.

Zadnja aktivnost u ovoj godini bila je posjeta Zagrebu ,na poziv gradonačelnika Milana Bandića.

Bilo je to prekrasno putovanje,puno različitih sadržaja.Svakako da će curama najviše ostati u sjećanju druženje sa gradonačelnikom Bandićem ,na Trgu bana Jelačića.Naime u mnoštvu posjetitelja,osoba iz javnog života,novinara,naša ekipa je imala posebnu čast da ima posebno rezervirana mjesta i da gradonačelnik dođe samo zbog nas  i pozdravi se sa svakom curom,da porazgovara,našali se,fotografira..Njegov dolazak iznenadio je i mnoge prisutne ,pa su naše cure bile u središtu pažnje.

Nakon toga ,prisustvo koncertu “Želim život”naklade Ana Rukavina,gdje su se cure susretale sa estradnim zvjezdama koje su nastupale,pa subotnji posjet koncertu Zdenke Kovačiček,šetnja i posjet prekrasno okićenom Parku Zrinjevac,sve to su bili sadržaji koji će vjerovatno curama ostati u doživotnom sjećanju.

U okviru posjeta odigrane su i tri utakmice Božićnog turnira u Sesvetama,gdje su naše mlađe djevojke igrale sa izuetno jakim hrvatskim prvoligaškim ekipama:Sesvete.Zamet i Sinj,te očekivano izgubile sve tri susreta.

Naravno da je ovo još jedno sportsko iskustvo i da će naš klub nastaviti sa praksom igranja pripremnih i turnirskih utakmica sa hrvatskih ekipama,kao što smo radili cijelo ljeto,jer želimo učiti ,a ne pobjeđivati po svaku cijenu,a igrajući sa ekipama iz hrvatskih liga ,sigurno možemo puno naučiti.

Cijelo ovo gostovanje kompletirano je posjetom cura zoološkom vrtu u Maksimiru te neizbježnom shopingu u par trgovačkih centara.

Smještaj i ishrana bili su osigurani u Gradu mladih od strane gradonačelnika, a prijevoz na ovo putovanje od strane Autoherca i Švabo benza.

U ime svih cura svima im veliko hvala na ovom prekrasnom završetku 2012. godine.

Svim članicama HŽRK Grude Autoherc,njihovim roditeljima,sponzorima i donatorima i navijačima sretan i blagoslovljen Božić i sretna i uspješna Nova 2013. godina.

DO KRAJA ZAJEDNO!!!

 

Comments

0