Kraj 2019.godine, članice naše škole rukometa “Rukomet-od prvog koraka do prvaka” obilježile su prelijepim putovanjem u Zagreb. Putovale su 33 rukometašice koje su sudjelovale na Božićnom turniru u Sesvetama u tri dobne skupine.

Ovo je inače već peto putovanje u Zagreb u ovo vrijeme i uvijek je to nagrada našim rukometnim princezama za dobar rad i uspješne nastupe tijekom godine. Osim rukometa to je prigoda da curice uživaju u najboljem Adventu u Europi, u obilasku Zagreba, posjeti ZOO vrtu koja je nažalost ove godine izostala zbog veoma lošeg vremena.

U sportskom smislu je uvijek želja i cilj da u iznimno jakoj konkurenciji skupimo nova dragocjena rukometna iskustva. Igranje utakmica protiv znatno jačih protivnika je dugogodišnja praksa u našem klubu što se pokazala ispravnim i uspješnim, Tako je bilo i ovaj put kada su naše male rukometašice odmjerile snage sa rukometnim velikanima kao što su Podravka, Lokomotiva, Krim… I ovaj turnir je pokazao da je naša ekipa 2006/2007 najkvalitetnija u našoj školi rukometa te da ekipa 2008. i mlađe ima dosta potencijala i da će uz kvalitetan rad taj potencijal pretvarati u sve bolje rezultate.

Posebno je zadovoljstvo istaći da je istovremeno sa sudjelovanjem na turniru u Sesvetama, naša škola rukometa sudjelovala i na turniru u mini rukometu u Makarskoj i to sa ekipom dječaka rođenih 2009. i mlađih te djevojčica rođenih 2011. godine u kategoriji 2010. i mlađe.

Zahvaljujemo roditeljima naše djece,a posebno: Kristini Alpeza, Jakici Biloš, Dražani Alpeza, Željki Zorić i Mari Ćorluki te našim seniorskim igračicama: Klari Mikulić, Anđeli Boras, Andrei Soldo, Karli Lovrić i Nikolini Brnada na pomoći oko organizacije ovih putovanja i nastupa .

Zahvaljujemo i organizatorima turnira u Sesvetama, posebno g-dinu Mati Vidoviću -predsjedniku ŽRK Sesvete na pozivu i gostoprimstvu te našim dugogodišnjim domaćinima iz Grada mladih, osobito g-dinu Miroslavu Ćulku na uvijek ugodnom boravku i odličnoj hrani. Zahvala g-đi Miri Božić na darovima našim djevojčicama u ime počasnog predsjednika našeg kluba.

Ovim krasnim putovanjem je škola rukometa HRK “Grude” Grude: “Rukomet- od prvog koraka do prvaka” na najljepši način završila veoma uspješnu 2019.godinu. Nadamo se da ćemo tim putem nastaviti i u novoj 2020.godini .

DO KRAJA ZAJEDNO!!!

Comments

0