Grudske rukometašice su se vratile sa prelijepog putovanja u Zagreb, u okviru kojeg su bile gošće svog počasnog predsjednika gospodina Milana Bandića.

Tijekom večere na Trgu bana Jelačića,predsjednik kluba Zoran Trlin,je  gospodinu Milanu Bandiću uručio Povelju počasnog predsjednika kluba.

Nakon toga su cure nazočile velikom koncertu “Želim život”Zaklade Ana Rukavina.

Djevojke su tijekom svog boravka u Zagrebu obišle “Zimski grad” na Zrinjevcu, Zoološki vrt Maksimir,Grad mladih te središte Zagreba i naravno par velikih shoping centara.

U subotu i nedjelju dvije ekipe su sudjelovale na turniru u Sesvetama,gdje je mlađa ekipa doživjela tri poraza od najboljih hrvatskih klubova ,a njihove nešto starije suigračice su uz tri poraza postigle i tri pobjede.Osim toga naša igračica Josipa Braćić je bila i najbolji strijelac turnira.

Svoj boravak u Zagrebu ekipa je završila ručkom u gradskom poglavarstvu i još jednim susretom sa svojim počasnim predsjednikom,gospodinom Milanom Bandićem.Tom prigodom sve cure su od gosp.Bandića dobile prigodne blagdanske darove.

Uz zahvalu gospodinu Bandiću,želimo se zahvaliti i gospođama Miri Božić i Maji Smetana,te osoblju Grada mladih,na  gostoprimstvu,susretljivosti i pažnji koju su pokazali prema našem klubu.

Ovo je svakako bio najljepši mogući završetak ove 2013. godine koja će ostati zlatnim slovima upisana u povijest našeg kluba.

DO KRAJA ZAJEDNO!!!

Comments

0