Danas je u Grudama održana zadnja izborna sjednica Skupštine HŽRK Grude u povijesti.

Sjednici je nazočilo 17 članova Skupštine HŽRK Grude, igračice i stručni stožer, načelnik Općine Grude ,g-din Ljubo Grizelj , predstavnici sponzora i donatora te mnogobrojni prijatelji kluba.

Sjednicom je predsjedavala Ivana Grizelj Čorluka , a o radu kluba i financijskom poslovanju u prošloj godini je govorio predsjednik kluba Zoran Trlin. On je istakao da je ovo bila jedna od najuspješnijih godina u povijesti kluba jer je osvojen naslov peti naslov prvakinja BiH, treći naslov pobjednika KUP-a BiH, a postignute su i prve povijesne pobjede u WRHL-Ženskoj regionalnoj ligi. Uz to odlično je radila škola rukometa u kojoj naš klub ima ekipe u svim dobnim skupinama od mini rukometa do kadetkinja. Financijsko poslovanje i stanje u klubu je kao i uvijek do sada stabilno. Klub kraj i ove godine dočekuje bez i jedne marke bilo kakvih neizmirenih obveza.

Nakon što je Skupština jednoglasno prihvatila izvješće o radu Upravnog kao i Nadzornog odbora HŽRK Grude, predsjednik kluba je Skupštini predložio promjenu imena kluba. Prijedlog da se od sada klub zove Hrvatski rukometni klub “Grude” Grude jednoglasno je prihvaćen i pozdravljen pljeskom.

Poslije toga je izabrano vodstvo Hrvatskog rukometnog kluba “Grude” Grude u sljedećem sastavu:

Mile Pejić- Predsjednik Skupštine HRK Grude

Mirna Brzica- Dopredsjednica Skupštine HRK Grude

Upravni odbor:

Zoran Trlin- predsjednik

Slobodan Vukoja-dopredsjednik

Tomislav Pejić -Član

Toni Marić- Član

Srećko Mikulić -Član

Nadzorni odbor:

dr.sc Dinko Ćorluka -predsjednik

Ivana Grizelj Čorluka -Član

Jerko Boban – Član

Nakon izbora vodstva kluba četverogodišnji program rada za period 2020.-2024.godina i operativni plan rada za 2020.g je predstavio predsjednik HRK Grude, Zoran Trlin.

On je istakao da će se u narednom periodu nastaviti sa dosadašnjim načinom rada uz dodatne aktivnosti na razvoju muškog rukometa te na iskoracima u međunarodnom statusu i rezultatima kluba. Maksimalni angažman na dodatnom omasovljenju škole rukometa i razvoju vlastitog igračkog ,ali i trenerskog kadra. Financijska strategija će ostati ista , što znači da nema stvaranja nikakvih obveza bez prethodnog osiguravanja sredstava za iste.

Nakon što su članovi Skupštine HRK Grude usvojili predložene planske dokumente uslijedio je svečani dio sjednice u kojem su darovane sve igračice i trenerice kluba kako je to uobičajeno svake godine pred blagdane.

Sve je završeno druženjem svih nazočnih u prekrasnom ambijentu Agroturizma “Marića gaj” uz vrhunsku gastronomsku ponudu ovog objekta i uz desert slastičarnice Kiwi – Grude.

Prekrasan kraj još jedne sjajne godine grudskih rukometnih kraljica.

DO KRAJA ZAJEDNO!!!

Comments

0