Iako je ekipa na odmoru u HŽRK Grude Autoherc je veoma živo.

Pripreme za noviu sezonu što se tiče uprave su u punom jeku.Radi se na osiguravanju što boljih uvjeta za ljetne pripreme 1.ekipe te za novu natjecateljsku sezonu u kojoj naše cure osim u Premijer ligi BiH prvi put sudjeluju u kupu EHF.Za sada se zna da će prozivka biti u ponedjeljak 03.08.2015.

Uporedo sa aktivnostima oko 1.ekipe, intenzivno se radi na pripremanju što boljih uvjeta i za rad i proširenje škole rukometa:Rukomet-od prvog koraka do prvaka.Odlični rezultati mladih grudskih rukometašica(juniorske i kadetske prvakinje držaave) svakako pokazuju da su Grude postale središte za razvoj najboljih moladih rukometašica u BiH.Ove sezone očekujemo još neke konkretne projekte na međunarodnoj razini koji imaju za cilj dodatno poboljšati uvjete za razvoj mladih rukometašica u našem klubu što je i jedan od osnovnih ciljeva iz četverogodišnjeg programa rada za period 2014-2018.

Protivnika u 2.pretkolu kupa EHF ćemo saznati 21.07.2015. godine.Prve utakmice 2.retkola se igraju 17/18.10.2015.,a uzvrati tjedan dana kasnije.

Inače u kuo EHF je po jačini ekipa odmah izalige prvakinja i ove godine u kupu EHF sudjeluje 46 klubova iz 31 države.

U svakom slučaju pred našim curama odmah poslije odmora su pripreme ,a pred onim mlađim turnir u Međugorju  i onda dolazi veoma bogata rukometna jesen.

DO KRAJA ZAJEDNO

 

Comments

0