HŽRK Grude Autohercadnički Bajmok 30:31(15:16)

Dvorana Bili Brig Grude

Suci:Sead Oručević-Omer Omerović(oba Mostar)

HŽRK Grude Autoherc:

Andrea Brzica,Ana Pranjić,Antonija Kutleša(4),Kornelija Klinac(14),Valentina Trlin,Chiara Radić(1),Josipa Braćić(3),Ana Marija Šimić(2),Nikolina Marić,Tina Bandić.Josipa Mikulić,Andrea Marić(6)

Trener:Zlata Zubac

Sedmerci 7(6),isključenja 2 min

ŽRK Radnički:

Olja Matijašević,Marija Džavić,Ivana Petrić(9),Nataša Rotmpflug(11),Bojana Bokić(2),Tanja Temunović,Sanja Vujić,Adriana Žigmond(4),Dajana Komenda(2),Željka Radnović(3),Milica Radulović

Trener:Erika Heđi

Sedmerci:6(5),isključenja: 2 min

 

Izvrsnu rukometnu predstavu danas su priredile rukometašice Radničkog iz Bajmoka(Vojvodina) i Grude Autoherca.Susret dvije mlade i brze ekipe ,obilovao je lijepim akcijama ,sjajnim udarcima,super obranama vratara i mnogim drugim lijepim potezima.Uz sve ovo u vecem dijelu utakmice ,rezlutatska neizvjesnost je ovoj sjajnoj utakmici dala dodatnu draž.

Iako su se gošće iz Bajmoka u prvom dijelu drugog poluvremena odvojile na 5 zgoditaka prednosti i cinilo se da ce utakmicu lako privesti kraju,to se nije dogodilo.Grudska ekipa pokazala je karakter i vratila se u utakmicu.Gruđankama je ovo 4. utakmica u 6 dana.Danas su nastupile bez Jane Leko i Klare Mikulić,a zbog zdravstvenih problema na poluvremenu su ostale i bez Chiare Radić.Uprkos svemu tome djevojke Zlate Zubac su dale svoj maksimum i u zadnjih 15 minuta utakmicu učinile rezultatski potpuno neizvjesnom.

Na kraju se može reći da je danas u izvanrednoj rukometnoj predstavi Radnički potpuno zasluženo pobijedio.

Gruđanke u subotu 07.09.2013. u 16.00 sati igraju prijateljsku utakmicu u Sinju sa tamošnjim istoimenim hrvatskim drugoligašem.

DO KRAJA ZAJEDNO!

Comments

0