HRK Katarina Mostar – HŽRK Grude Autoherc 27:25(14:12)

Dvorana Bijeli Brijeg Mostar

Gledatelja 100

Suci:Čedić-Duraković

Delegat:Raič

HRK Katarina Mostar

Lidana Tahirovič,Maja Leko,Julija Vico,Marija Vrančić(2),Armina Marić(1),Iva Šagolj,Nikolina Jarak(2),Klaudija Knezović(8),Josipa Šimunović,Martina Pandža(1),Anela Prguda(1),Lucija Pršlja,Katarina Mikulić(5),Daria Čobanović,Anica Gudelj,Jelena Kekić(8),

Sedmerci:5(5)

Isključenja:8 min

HŽRK Grude Autoherc

Ana Pranjić,Anotoinija Kutleša(3).Kornelija Klinac (10).Chiara Radić(1),Ana Nikić,Josipa Braćić(7),Jana Leko,Ana Kondža,Ana Marija Šimić(4),Andrea Brzica ,Tina Bandić.Nikolina Marić,Anđela Milas,Josipa Mikulić

Sedmerci:7(6)

Isključenja:4 min

Prvih 20-ak minuta utakmice protekao je u izjednačenoj igri i rezultatu.Ekipe su se smjenjivale u vodstviu da bi u zadnjih 5 minuta ekipa Katarine osigurala odlazak na odmor sa 2 gola prednosti.

Drugo poluvrijeme je sve do 50.minute proteklo u boljoj igri Katarine koja je stalno bila u vodstvu.

Gruđanke kao da su se probudile u 50.minuti kad su počele stizati prednost domaće ekipe da bi u 58.minuti dosle na samo jedan gol zaostatka 26:25.Ipak u samoj završnici gošće nisu iskoristile 2 napda a Katarina je postigla jos jedan gol i to je bio krajnji rezultat utakmice.

Na kraju možemo reći da su naše cure odigrale dobru utakmicu,pogotovo ako se zna da su nastupile bez tri standarne igračice iz prve postave.

Možemo biti zadovoljni prvom utakmicom u nastavku prvenstva,a u slijedećim utakmicama uz dobru igru očekujemo i poneku pobjedu.

Idući vikend u Grudama gostuje ekipa Jedinstva iz Brčkog.

DO KRAJA ZAJEDNO!

 

 

Comments

0