Grudske rukometašice su krenule u novu rukometnu godinu.

U ponedjeljak 11.01.2016. godine nastavljeni su treninzi najmlađih članica škole rukometa „Rukomet-od prvog koraka do prvaka“.

1.ekipa je prošli tjedan obavila redovite sistematske liječničke preglede tako da danas 12.sječnja kreću i sa treninzima.

U proljetni dio sezone ekipa ulazi bez Jane Leko i Ana Marije Vukoja(ex.Šimić) koje su zbog privatnih obveza i preseljenja iz Gruda prestale sa treniranjem.

Sve ostale igračice su zdrave i spremne i željno očekuju nastavak rukometnih aktivnosti. Nadamo se da će nas ovog proljeća ozljede zaobići te da ćemo ga odigrati kompletni, jer u prvom dijelu prvenstva niti jednu utakmicu nismo igrali u punom sastavu. Tako Andrea Prusina nije odigrala niti jednu utakmicu prvog dijela (ukupno je odigrala 20 –ak minuta), Chiara Radić je odigrala samo 1.kolo protiv Rogatice, a u različitim utakmicama su izostajale i Amanda Marić, Josipa Braćić, Ana Vrančić, Klara Mikulić i td…

Najveći dio priprema će se raditi u Grudama, a odigrat će se i najvjerojatnije će se odigrati  5 pripremnih utakmica.

Ove godine proljetni dio prvenstva počinje nešto ranije (27/28.02.),a odmah nakon prvog kola u srijedu 02.03.2016 godine se igra i 1. utakmica četvrtzavršnice KUP-a BiH dok se uzvrat igra 16.03.2016.Znači odmah na početku, u prvih mjesec dana, ritam subota-srijeda.

Već ovaj prvi vikend 16/17.01.2016. bi se trebalo igrati juniorsko(1998. i ml) prvenstvo RS Herceg Bosne, ali još uvijek nemamo detaljnije informacije oko toga. Prvenstvo RS Herceg Bosne za kadetkinje(2000. i ml) treba se igrati 23/24.01.2016.

Naš klub sudjeluje u svim natjecanjima za sve mlađe dobne skupine koja se održavaju u organizaciji RS Herceg Bosne.

Svim igračicama i trenerima puno sreće i uspjeha u novoj rukometnoj godini!

DO KRAJA ZAJEDNO!!!

Comments

0