Početak kolovoza ujedno je i početak priprema našeg kluba za narednu sezonu.

Okupljanje i prozivka igračica već je obavljeno ,a odmah nakon toga obavljeni su i liječnički pregledi igračica.

Od ponedjeljka 06.08.2012. kreće se i intenzivnim tjelesnim pripremama.

Nekoliko prvih dana trenirat će se u Grudama i to na nogometnom igralištu,a zatim će ekipa otputovati na 5-dnevne visinske pripreme na Sokolac.

Generalni pokrovitelj Kluba firma Autoherc i ove kao i prošle godine osigurala je ove pripreme,a prošlogodišnja iskustva sa Sokoca su više nego pozitivna.

Sve cure koje su bile prošle godine na Sokocu,oduševljene su ponovnim odlaskom na ove pripreme .

Nakon tih priprema slijedi ponovo jedan kraći period priprema u Grudama,a potkraj kolovoza ekipa će otputovati na 5-dnevno godtovanje kod naših prijatelja u Vukovar.

U tom periodu predvidjeni su treninzi ali i utakmice sa slavonskim ekipama,nakon čega se ekipa vraća u Grude gdje će se pripremati do početka prvenstva u 1.ligi FBiH ,koje će početi vjerovatno zadnji vikend u rujnu.

U tom periodu nakon povratka iz Vukovara ,planirano je učešće na turniru u Sinju te odigravanje što većeg broja pripremnih utakmica.

I naše curice rođene 2000. godine i mlađe počele su sa pripremama,te će učestvovati na turniru Međugorje 2012,koji se održava od 21. do 25.08.2012. godine,te na turniru u Sinju,potkraj kolovoza.

U novu sezonu ekipa ulazi za potpuno novom sportskom opremom i to novim dresovima,trenerkama ,zimskim jaknama,te patikama i loptama  poznatog svjetskog branda Hummel.

Ova nova oprema će uz pripreme i sve druge uvjete koje naš klub ima biti veliki poticaj za dobre rezultate kluba i u narednoj sezoni.

Svim curama ,trenerici ,svim sponzorima,te svim ljudima koji se brinu za uvjete i rad HŽRK Grude Autoherc puno uspjeha u novoj sezoni.

DO KRAJA ZAJEDNO!

Comments

0