11.kolo 1.lige FBiH: HŽRK Grude Autoherc-ŽRK Krajina Cazin

Subota 15.12.2012.  16.00 sati Dvorana Bili Brig Grude

U subotu se igra posljednje kolo 1.lige FBiH što se tiče prvog dijela prvenstva.

Lider prvenstva ,ekipa HŽRK Grude Autoherc,domaćin je ekipi ŽRK Krajina iz Cazina.

Domaća ekipa je u dosadašnjem dijelu prvenstva ostvarila svih 9 pobjeda u  9 utakmica i zauzima trenutno prvo mjesto sa maksimalnih 27 bodova.

Subotnja utakmica bit će prigoda da se domaće rukometašice oproste od svojih gledatelja dobrom igrom i nadamo se još jednom pobjedom.

Ne smijemo ipak zaboraviti da su gošće iz Cazina dugogodišnji član ovog natjecanja,te da su klub sa znatno dužom tradicijom i iskusnijim igračicama,te konačno da smo prošle godine od njih doživjeli neugodan poraz od 5 golova razlike.

Sve to govori da ni ova,kao niti jedna druga utakmica nije bez rezultatske neizvjesnosti i da svakog protivnika treba uvažavati i poštovati,a za svaki pogodak i pobjedu se maksimalno boriti i pokazati sve svoje kvalitete.

Nadamo se da će naše cure u subotu tako i odigrati utakmicu i da će se na najljepši način oprostiti od svojih vjernih navijača.

U subotu će se gledateljima u poluvremenu ove utakmice predstaviti i sve članice ovog kluba iz mlađih dobnih skupina.One će odigrati nekoliko minuta u poluvremenu ove utakmice.Klub je zajedno sa sponzorima i donatorima,a povodom nadolazećih blagdana, osigurao i darove za njih koji će im biti uručeni tom prigodom.

Isto tako nakon završetka utakmice ,bit će uručeni skromni darovi i našim “velikim” curama ,članicama 1. ekipe,uz čestitke na osvojenom naslovu jesenjeg prvaka 1. lige FBIH.

Ovo je ujedno prigoda da konačno i veći broj gledatelja dođe i pozdravi ponos Gruda,svoje cure koje su iznenadile i svojom igrom i ponašanje osvojile rukometnu javnost u cijeloj državi.

I zato dođite i budite  dio ovog povjesnog uspjeha i sa svojim djevojkama DO KRAJA ZAJEDNO!

Comments

0