Liga Herceg Bosne 6. kolo  HŽRK Grude Autoherc-ŽRK Delminum Tomislavgrad 51:15(30:8)

Prijateljska utakmica 2000.god i ml. HŽRK Grude Autoherc-ŽRK Delminium 23:7

Grudske rukometašice su u pobjedničkom stilu završile svoju najuspješniju godinu u povijesti.

Danas je odigrana ranije odgođena utakmica 6. kola Lige Herceg Bosne u kojoj su domaće igračice ostvarile visoku pobjedu nad gošćama iz Tomislavgrada rezultatom 51:15.

Nakon ove utakmice ,svoju utakmicu odigrale su i igračice rođene 2000. godine i mlađe.I u toj utakmici male grdske rukometašice su bili puno bolje i ostvarile uvjerljivu pobjedu rezultatom 23:7.

Da ovaj završetak godine bude što ljepši ,pobrinula se uprava kluba koja je svim igračicama HŽRK Grude Autoherc osigurala bogate blagdanske darove.Darove koji su osigurani donacijama Eroneta,Violete,TP Drinovci,Grafotiska,Lumena,najmlađim igračicama našeg kluba uručile su njihove starije suigračice,članice prve ekipe.

I to nije sve za ovu godinu.

U petak 20.12.2013.naša 1.ekipa te ekipe djevojčica rođenih 2000/2001 godine putuju u posjet Zagrebu.Cure će se na putovanu zadržati 4 dana,a tijekom ovog putovanja susrest će se sa gradonačelnikom Zagreba ,gospodinom Milanom Bandićem,sudjelovat će na Božićnom turniru u Sesvetama,te posjetiti neka zanimljiva mjesta u glavnom gradu Hrvatske.

Prelijep završetak rukometne godine koja će ostati zapisana zlatnim slovama u povijesti našeg kluba.

DO KRAJA ZAJEDNO!!!

Comments

0