ŽRK Izviđač Ljubuški-HŽRK Grude Autoherc  25:33(16:21)

Gradska dvorana Ljubuški

Gledatelja:50

Suci:Hrstić-Primorac

Delegat:Petković

ŽRK Izviđač Lubuški:

Martina Šumelj,Karla Glavaš 2,Tea Dodig 1,Matea Šumelj 2,Martina Kraljević 1,Matea Nosić 6,Ivana Vasilj,Marija Boras 13,Željana Stojak,Anđela Bencun,Stela Ostojić

Trener:Ivan Lovrić

Sedmerci:8(8)

Isključenja:0 min

HŽRK Grude Autoherc

Ana Pranjić,Andrea Brzica,Anđela MIlas,Antonija Kutleša 2,Chiara Radić 1,Nikolina Marić,Kornelija Klinac 10,Josipa Braćić 8,Ana Marija Šimić 10,Jana Leko 2,Tina Bandić,Ana Kondža,Ana Nikić,Josipa Mikulić

Trener:Zlata Zubac

Sedmerci:7(6)

Isključenja:4 minuta

Utakmica je protekla u stalnoj predosti grudskih rukometašica koje su ostvarile još jednu pobjedu kojom su i teoretski osigurale konačno 4.mjesto  u ovogodišnjoj sezoni Premijer lige BiH.
Današnja utakmica je samo potvrdila da su Gruđanke u ovoj sezoni znatno kvalitetnije od svojih susjeda iz Ljubuškog protiv kojih su osvojile svih 6 bodova.
Još jednom su cure Zlate Zubac postigle više od 30 pogodaka i pokazale zašto su uz prvaka Miru iz Prijedora najefikasnija ekipa ovogodišnjeg prvenstva.

U svakom slučaju konačno 4.mjesto u Premijer ligi i plasman na završni turnir 4 najbolje ekipe u KUP-u BiH je rezultat koji nitko nije očekivao od Gruđanki prije početka ove sezone.
Svi rezultatski ciljevi su ostvareni i znatno premašeni.
Cure će do kraja sezone bez ikakvog pritiska odigrati završnicu KUP-a idući vikend,te će se od svojih navijača oprostiti u zadnjem kolu  Premijer lige 24.05.2014.godine utakmicom protiv Goražda u Grudama.

Na kraju svim curama i trenerici čestitke za novu uvjerljivu pobjedu i ove velike uspjehe koje su postigle.

DO KRAJA ZAJEDNO!!!

Comments

0