HŽRK Grude Autoherc – HŽRK Katarina Mostar 27:17(11:9)
Dvorana Bili Brig Grude
Gledatelja 150
Suci Džeba Kolobarić(Mostar)
Delegat Mirsada Džaltur(Sarajevo)

HŽRK Grude Autoherc
Ana Pranjić,Andrea Brzica,Antonija Kutleša(1),Kornelija Klinac(10),Valentina Trlin,Chiara Radić(3),Josipa Braćić(5),Jana Leko,Ana Marija Šimić(5),Klara Mikulić,Tina Bandić,Nikolina Marić,Andrea Marić(3),Josipa Mikulić
Trener:Zlata Zubac
Isključenja 2 min
Sedmerci 7(5)

HŽRK Katarina Mostar
Marija Prskalo,Maja Leko,Ivana Marić(4),Marija vrančić(1),Matea Škleber,Nikolina Jarak(4),Lidana Tahirovič(4),Martina Pandža,,Lucija Pršlja(3),Daria Čabanović,Katarina Mikulić(1),Martina Ančić,Julija Vico,Andrea Soldo,Zorana Jurčević,Anica Gudelj
Trener Milenko Avdalović
Isključenja 12 min
Sedmerci 3(3)

Prva premijerligaška rukometna utakmica u Grudama,u potpunosti je ispunila očekivanja grudskih ljubitelja rukometa.
Početak utakmice obilježila je vidljiva trema i nervoza domaćih igračica,što se očitovalo sa nekoliko tehničkih pogrešaka te nekoliko promašenih čistih prigoda za gol.
Posljedica takve igre bio je rezultat polovinom prvog poluvremena koji je glasio 1:6.
Nakon time outa koji je uzela trener domaaćih Zlata Zubac,Gruđanke su počele sa svojom igrom,te su do kraja prvog poluvremena preokrenule rezultat i povele sa 11:9.
Drugo poluvrijeme proteklo je u potpunoj dominaciji grudskih rukometašica.Zaigrale su brzo i lepršavo u napadu i čvrsto u obrani,tako da njihova pobjeda niti jednog trenutka nije dolazila u pitanje.
Pobjeda je mogla biti i uvjerljivija da gošče na vratima nisu imale odličnu Anicu Gudelj.
Oko 150 gledatelja u gradskoj sportskoj dvorani u Grudama,neprekidno su bodrili svoje cure koje su im na najljepši način uzvratile.
Na kraju je na rukama svojih igračica završila trener Zlaata Zubac,a cure su nakon toga gledatelje počastile svojim poznatim upijačem.
Slijedećeg vikenda Gruđanke putuju na daleko gostovanje u Brčko gdje će se sastati sa tamošnjim premijerligašom ,ekipom Jedinstva.
DO KRAJA ZAJEDNO!

Comments

0