Humanitarna utakmica HRK Grude-ŽRK Osijek u Vitezu , je u potpunosti opravdala očekivanja, u humanitarnom,promidžbenom i sportskom planu!

Veoma smo sretni zbog velikog zadovoljstva organizatora utakmice, Rukometne akademije Vitez, odazivom na ovu utakmicu. U dvorani je bilo 300-400 gledatelja, ali je prodano nekoliko puta više ulaznica(konačne rezultate će organizatori objaviti dok se objedine podaci sa drugih prodajnih mjesta) te su prikupljena značajna sredstva za nabavu opreme za Odjel pedijatrije Hrvatske bolnice „Dr.fra Mato Nikolić““ u Novoj Biloj.

Kao i uvijek do sada sve naše igračice i vodstvo kluba su kupili ulaznice, ukupno 40 ulaznica te i na taj način pomogli ovu humanu akciju.

Ovim putem HRK Grude zahvaljuje ŽRK Osijek na čelu sa g. Zdenkom Kordijem, na prihvaćanju poziva za odigravanjem ove utakmice. Zahvaljujmeo toplom dočeku i navijanju gledatelja, a posebno  zahvaljujemo organizatorima utakmice , Rukometnoj akademiji Vitez na čelu sa predsjednikom, g. Nikolom Ćatom na odličnoj organizaciji.

Što se pak tiče sportskog dijela, tj. same utakmice bolje su je  otvorile Osiječanke ,koje su na samom početku povele sa 5:1. Međutim od tada pa do kraja utakmice su Gruđanke bile potpuno ravnopravan protivnik. Najveća prednost ekipe Osijeka je iznosila 4 gola ,a par minuta prije kraja utakmice Gruđanke su zaostajale samo jedan gol.

Bila je vidljiva razlika u stupnju priprema, jer je ekipa Osijeka već ranije počela sa pripremama i pripremnim utakmicama , dok su naše cure na ovu utakmicu došle izravno sa 5-dnevnih priprema na Kupresu i praktično bez kontakta s loptom. Kad se tomu doda da je u Vitezu naša ekipa nastupila bez Teodore Petković i sa malom minutažom Ane Petrović, može se zaključiti da su Gruđanke odlično odradile početak priprema i  svoju prvu pripremnu utakmicu za novu sezonu.

Sretno cure  u novoj sezoni!

DO KRAJA ZAJEDNO!!!

HRK Grude

Martina Šumelj, Matea Šumelj 2, Ivana Alpeza, Ema Jareb, Teodora Petković, Mia Lugonjić, Lea Bošnjak, Ina Džidić, Petra Sesar, Karla Lovrić 3, Lucija Vistorop 1(1), Ana Petrović 7(5), Gabriela Rašić, Marija Brakić, Zahida Zajmović 4

Trenerica: Zlata Zubac

Sedmerci:6(6)

Isključenja : 6 min

ŽRK Osijek

Katarina Borac,Iva Ledenčan,Magdalena Brkić,Dea Čivić,Josipa Josipović 1,Lea Hren 2, Dora Lacković 6(3), Laura Šoš, Lea Vuković, Nina Gardaš, Mia Jozanović, Ana Kagujević,Ema Jelečević,Ana Vrdoljak,Petra Frančić 6, Leona Grgić 2, Ana Pehar 4

Trener: Tomislav Resicki

Sedmerci . 3(3)

Isključenja: 6 min

 

Comments

0