PRVAKINJE ZA MALU ANU-Humanitarnu utakmicu u okviru akcije BUDI MI PRIJATELJ,koju je organizirao HŽRK Grude AUtoherc,a čiji je cilj prikupljanje pomoći za trogodišnju Anu Glavaš,odigrale su ekipe HŽRK Grude Autoherc i HŽRK Zrinjski Mostar.Dakle odigrale su je prvakinje države i prvakinje 1.lige Federacije BiH.

Preko 600 gledatelja u gradskoj sportskoj dvorani Bili Brig u Grudama istinski su uživali u cjelovečernjem programu.

Sve je krenulo već nešto poslije 17 sati susretima curica koje treniraju u mlađim dobnim skupinama u grudskom klubu.

U 19.00 sati je počela utakmica prvakinja u kojoj su ekipe Grude Autoherca i Zrinjskog oduševile svojom igrom prisutne gledatelje.Krajnji rezultat,koji je ovaj put bio u drugom planu, bio je 31:30 u korist državnih prvakinja.

U poluvremenu su nastupile grudske mažoretkinje te popularni hercegovački pjevač Ivica Bago.

Nakon završetka utakmice HŽRK Grude Autoherc se zahvalio svima koji su pomogli ovu akciju ,a to su:Dr, Zdravka Erkapić,Radio Grude, Autoherc d.o.o. Grude ,Grafix Grude,Atelier Jukić Posušje,ERONET,internet portali www.boboska.com i www.grude-online.com, HTV i Radio Oscar C,gospodin Miljenko Karačić,Roditeljsko vijeće OŠ Ruđera Boškovića Grude,gosp.Slavica Knezović.

Zatim je zahvala upućena svim učesnicima večerašnjeg programa a to su :HŽRK Zrinjski ,suci Mario Primorac i Dario Šimić,Grudske mažoretkinje,Ivica Bago i gosp.Petar Leko -Pjer.

Nakon toga na parket je majka iznijela malu Anu ,te su joj uručena prikupljena sredstva i to iznos od 2124 KM koji je prikupljen u okviru zabave Palaćinka party u OŠ Ruđera Boškovića u Grudama,te iznos od 8950 KM koji je prikupljen pordajom ulaznica za ovu utakmicu.Osim toga vlasnica tvrtke Autoherc d.o.o. majci male Ane, predala je ključeve vozila koje joj ova firma daruje za potrebe prevoza male Ane na habilitacijske i liječničke tretmane.

Prisutni gledatelji su dugotrajnim pljeskom i skandiranjem Ana,Ana pozdravili ovu malu hrabru djevojčicu,a njena majka se u ime obitelji i male Ane zahvalila na ovoj pomoći.

Akcija je i dalje traje i to preko humanitarnog telefona za malu Anu ,čiji je broj 092 890 846,a koji će biti aktivan narednih 6 mjeseci.

Na kraju možemo reći da je ovo bio najljepši mogući završetak sezone u kojoj su grudske rukometašice ostvarile najveće sportske upjehe u svojoj povijesti.

DO KRAJA ZAJEDNO!

 

 

 

Comments

0