HRK Grude – ŽRK Knežopoljka Dubica 45:21(21:08)

22.kolo Premijer lige BiH, Dvorana Bii brig Grude

Suci: Dražen Begić i Andrija Knezović (Mostar)

Nadzornik: Zdenko Alpeza (Mostar)

HRK Grude

HRK Grude
Gabrielle Leese, Milena Vujisić, Nikolina Brnada, Amanda Jelčić 9, Nikolina Čutura 6, Paula Miloš, Anja Boban , Teodora Petković 4, Leontina Vujić 3, Ina Džidić, Karla Lovrić 10, Barabara Karačić 1, Anđela Boras 6, Josipa Zubac,  Jovana Ilić 6
Trenerica: Zlata Zubac
Sedmerci:5(5)
Isključenja:6 min

ŽRK Knežopoljka Dubica

Milica Pralica, Željana Tatić, Dajana Subotić 1,Adrijana Rokić 3, Marija Hodak, Tijana Ćesto, Dženana Kovačević 2, Jovana gavrilović 7, Anđela Vokić, Lara Stanić 4, Nina Burazor 2,Ljiljana Ćesto 2.

Trenerica: Bojana Pralica

Sedmerci: 6(5)

Isključenja: 4 min

U utakmici zadnjeg kola ovogodišnje Premijer lige BiH za rukometašice koja je bila lišena rezultatskog značaja i pritiska,  vidjeli smo veoma brzu i na momente kvalitetnu igru obje ekipe. Iako je rezultatska razlika na kraju utakmice visoka, ono što su danas u dvorani Bili brig prikazale gošće iz Dubice zaslužuje čestitke. Svih 60  minuta Dubičanke su držale veoma jak tempo i uz malo iskustva i malo više tjelesne snage ovih djevojčica , sigurno bi rezultat bio puno povoljniji za njih. Već u narednoj sezoni ova ekipa će sigurno biti u gornjem djelu ljestvice.

Gruđanke ovom utakmicom nisu završile svoju sezonu jer ih očekuje završnica KUP-a BiH idućeg vikenda tako da su današnji susret iskoristile kao pripremu za to. I tu pripremu su odradile odlično. Visok ritam tijekom cijele utakmice, puno manje tehničkih grešaka i promašenih zicera od prethodnih utakmica, donijeli su visoku pobjedu danas.

Na kraju, ekipa HRK Grude je ovu sezonu završila na 3. , a ekipa Knežopoljke na 8.mjestu. To je bilo to ove sezone Premijer lige , sada je stanka od prevelikih 4 mjeseca pa onda ponovo u borbu za bodove.

Čestitke našim curama na odličnoj igri i pobjedi, ali isto tako i ekipi Knežopoljke na fer, korektnoj i veoma kvalitetnoj igri.

DO KRAJA ZAJEDNO!!!

 

Comments

0