HŽRK Grude-ŽRK Goražde , 2.kolo Premijer lige BiH

Nedjelja, 29.09.2019. u 17.00 sati , gradska dvorana Bili Brig Grude

Suci: Nebojša Bejtović i Bojan Burazor (Kozarska Dubica)

Nadzornik: Zdravko Petković (Ljubuški)

U nedjelju se otvara nova premijerligaška sezona u Grudama. Grudskim rukometašicama u goste dolazi ekipa ŽRK Goražda.

Goraždanke u novu sezonu ulaze veoma ambiciozno i sa dosta promjena u ekipi. Ekipu s klupe vodi bivša dugogodišnja igračica ovog kluba Emina Mujagić. U igračkom dijelu ekipa je pojačana dolascima Imširević i Dizdarević ,a i na vratima je novo ime i to Ana Radojević koja je stigla iz Finske. U svakom slučaju Goraždanke će i u ovoj sezoni za svakoga biti zahtijevan protivnik i sigurno nitko ne može računati na to da će protiv njih lako osvojiti bodove.

HŽRK Grude je sezonu otvorio pobjedom u Mostaru protiv povratnica u premijerligaško društvo , ekipe Zrinjskog. U nastavku sezone Gruđanke će osim Premijer lige BiH igrati i WRHL-Regionalnu rukometnu ligu što će svakako zahtijevati maksimalan angažman svih igračica. Premijerligašku sezonu žele otvoriti pobjedom protiv Goražda, ali su svjesne da neće biti lako .

Ova utakmica se igra ovaj vikend, u kojem se inače zbog EHF tjedna, ne igra redovno kolo upravo zbog nastupa Gruđanki u WRHL. HŽRK Grude zahvaljuje ŽRK Goražde na prihvaćenom prijedlogu za odigravanje utakmice u ovom terminu čime je omogućen nastup grudske ekipe 4., 5. i 6.10.2019. na 1 turniru WRHL u Grudama.

Grudske rukometne prvakinje pozivaju sve ljubitelje športa da u nedjelju dođu u dvoranu Bili Brig i pomognu im da odigraju što bolju utakmicu.

DO KRAJA ZAJEDNO!!!

Comments

0