Danas je održana redovita međusezonska izvještajna sjednica Skupštine HŽRK Grude. Sjednici je nazočilo 16 članova Skupštine HŽRK Grude.

Na dnevnom redu je bilo izvješće oradu i financijsko izvješće za sezonu 2017/2018 te plan rada i financijski plan za sezonu 2018/2019.

U izvješću o radu su navedene sve aktivnosti te postignuti rezultati u svim dobnim skupinama u prošloj sezoni. Zaključak je da je klub ostvario sve planirane aktivnosti te da je ovo bila još jedna izuzetno uspješna sezona.

Što se tiče financijskog izvješća istaknuto je zadovoljstvo činjenicom da klub na kraju sezone nema nikakvih neizmirenih obveza te da je napravljen značajan pomak u podršci klubu kako iz proračunskih sredstava od općinske i županijske preko federalne pa sve  do državne razine  tako i od strane sponzora i donatora.

U planiranim aktivnostima za narednu sezonu je naglasak stavljen na osiguravanje dodatnih rješenja za natjecanja mlađih dobnih skupina te posebno na organizaciju velikog rukometnog događaja koji će se održati u Grudama krajem kolovoza. Naime HŽRK Grude će krajem kolovoza biti sredite ženskog rukometa ne samo u  BiH nego i znatno šire. Tada će biti organiziran 1.Festival ženskog rukometa – Grude 2018. u okviru kojeg će se održati petodnevni rukometni kamp za djevojčice, zatim iznimno jak seniorski turnir uz sudjelovanje dva europska prvaka, ekipa ŽRK Budućnost iz Podgorice i RK Podravka iz Koprivnice te ŽRK Bjelovar i HŽRK Grude.

Što se tiče seniorske ekipe plan je da ekipa zauzme mjesto u vrhu Premijer lige BiH te da osigura završnicu KUP-a BiH.

Nakon sjednice Skupštine, upriličen je oproštaj od sad već bivših igračica i to Andree Prusine zbog udaje i Anđele Milas zbog nastavka školovanja u Osijeku.Isto tako upriličena je dobrodošlica novoj trenerici seniorske ekipe , Korneliji Leko-Rajković te igračicama: Andrei Soldo, Nikolini Petrović, Diani Pelivan i Andrei Boras.

Trenerica je igračice upoznala sa planom priprema i zakazala prozivku i početak priprema za 06.08.2018.

Ekipa je iskoristila današnje druženje za  kupanje i zabavu u prekrasnom okruženju Agroturizma Marića gaj.

DO KRAJA ZAJEDNO!!!

Comments

0