U utorak 29.07.2014. godine u Grudama je održana izborna sjednica Skupštine HŽRK Grude Autoherc

Sjednici su nazočila 33 člana Skupštine te 15-ak gostiju,među kojima su bili i načelnik Općine Grude gosp.Ljubo Grizelj te predsjednik Općinskog vijeća Grude gosp.Draženko Vranješ.

Sjednicu je otvorila i istom predsjedala predsjednik Skupštine HŽRK Grude Autoherc,Marica Radić.

Na dnevnom redu je bilo izvješće o radu kluba u periodu od 2010. do 2014. godine koje je podnio predsjednik Upravnog odbora HŽRK Grude Autoherc,Zoran Trlin.

U izvješću je istaknuto kako je klub kroz ove četiri godine od grupe djevojčica koje su od svih uvjeta imale samo želju da igraju rukomet,postao jedan od najorganiziranijih i najboljih ženskih rukometnih klubova u državi.Opisano je kako je tekao rezultatski uspon kluba iz sezone u sezonu i da su svake godine djevojke postizale sve bolje rezultate,koji su u zadnjoj sezoni dosegli 4. mjesto u Premijer ligi BiH,plasman među 4 najbolje ekipe u KUP-u BiH,te 2. mjesto u državi za juniorsku ekipu kluba.Za sve natjecateljske rezultate istaknuta je najveća zasluga Šefa stručnog stožera kluba u ove 4 godini  mr.sci Zlate Zubac,koju su svi naazočni pozdravili velikim pljeskom.

Pored natjecateljskih rezultata,ono što je važno je da je klub organizacijski izuzetno dobro posložen,te da je financijski potpuno stabilan i bez ikakvih neizmirenih obaveza.

Posebna zahvalnost iskazana je generalnom sponzoru firmi Autoherc koja je sve ove godine osiguravala opstojnost i razvoj kluba.Osim toga naglašena je važna uloga počasnog predsjenika HŽRK Grude Autoherc gosp. Milana Bandića,za razvoj kluba i njegov novi iskorak kojim se klub izdiže iznad lokalnih i regionalnih okvira.

Nakon usvajanja izvješča o radu izabrani su organi i tijela kluba.

Za predsjednika Skupštine HŽRK Grude Autoherc izabrana je Marica Rimac,a za dopredsjednika Ivana Kondža.

Za predsjednika Upravnog odbora HŽRK Grude Autoherc izabran je Zoran Trlin,za dopredsjednika Angela Palac,a za članove Željko Mikulić,Ivica Brzica i Ivan Vukoja.

Za predsjednika Nadzornog odobra HŽRK Grude Autoheerc izabran je Mladen Braćić,a za članove Monika Leko i Matea Marjanović.

U stegovno povjerenstvo izabrani su Ante Boban kao predsjednik i članovi Kristina Žulj i Slavica Knezović

U četverogodišnjem planu rada naglašeno je da se klub sa dosadašnje lokalne razine okreće ka stvaranju uvjeta za razvoj mladih igraćica sa područja Hercegovine pa i cijele države,te da je to projekt koji je već zaživio i koji se realizira u suradnji sa RK Lokomotiva i RK Trešnjevka iz Zagreba.

Stručni stožer kluba je proširen i sada ga čine 4 stručna školovana trenera,koji će školu rukometa pod nazivom “Rukomet-od prvog koraka do prvaka”  proširiti i na prostore susjednih općina.

Rezultatski ciljevi kao ni do sada u ovom klubu nisu posebno isticani ,jer se dosadašnja strategija osiguravanja vhunskog stručnog i odgojnog rada i masovnosti pokazala kao pravi izbor koji je za posljedicu imao odlične natjecateljske rezultate.

Na kraju sjednice potpisan je novi četverogodišnji sponzorski ugovor između kluba i Autoherca,na osnovu kojeg je donesena odluka o nastavku koristenja imena Autoherc uz zvanični naziv kluba HŽRK Grude,tako da se klub i dalje zove HŽRK Grude Autoherc.

Odmah nakon potpisivanja Ugovora,ravnatelji firmi Autotransport Ljubuški i Autopoduzeće Z Imotski koje su isto u vlasništvu Angele i Mire Palac,predsjedniku HŽRK Grude Autoherc uručili su donacijska sredstva.

Tako je završena jedna lijepa rukometna era u Grudama i otvorena nova nadamo se još ljepša.

DO KRAJA ZAJEDNO!!!

Comments

0