23.12.2011. godine u Grudama je održana redovita Skupština HŽRK Grude Autoherc.

Sjednici je prisustvovalo šezdesetak članova Skupštine,prijatelja Kluba,sponzora i igračica,

Po prvi put od kada ovaj saziv Skupštine radi ,sjednici je prisustvoao i Općinski načelnik,gospodin Viktor Marić.

Skupština je počela minutom šutnje za preminulog Mladena Žulja-Švabu koji je bio član Upravnog odbora Kluba,a preminuo je u ovoj godini.

U radnom dijelu Skupštine,na prijedlog Upravnog odbora ,usvojene su izmjene i dopune Statuta Kluba,te je izvršeno razriješenje gospodina Zlatka Vranješa ,dužnoisti člana Upravnog odbora Kluba i to na osobni zahtijev,a umjesto njega imenovan je gospodin Miro Marić.

Predsjednik Kluba je podnio izvješće o radu Kluba u 2011 godini u kojem je detaljno i precizno opisano sve što se dešavalo u Klubu ,te su istaknuti uspjesi Kluba ,ali i sve ono što je nezadovoljavajuće u dosadašnjem radu.

Nakon radnog dijela,uslijedio je svečani dio ,u kojem su dodijeljene zahvalnice svim sponzorima i donatorima Kluba u 2011.godini,te prigodni paketići svim članicama Kluba.

Isto tako dodijeljeno je i priznanje pod nazivom “DO KRAJA ZAJEDNO” koje se dodjeljuje za najpožrtvovniju igračicu u tijeku godine,a ovogodišnja dobitnica je vratarka Andrea Brzica.

Skupština je završena prigodnim skromnim domijenkom koji je osiguran kao i paketići za djecu,od strane sponzora i donatora Kluba.

Comments

0