Danas 19.12.2012. godine u Grudama je održanaa redovita godišnja sjednica Skupštine HŽRK Grude Autoherc.

Sjednici je prisustvovalo 36 članova Skupštine kluba.

Na sjednici je predsjednik upravnog odbora kluba Zoran Trlin podnio izvještaj o radu kluba za 2012,godinu,u kojem je istaknuto da je klub u 2012 godini ostvario sve planiranje ciljeve.

Što se tiče natjecateljskih aktivnossti ovo je bila najuspješnija godina u povijesti kluba.

Isto tako istaknuto je zadovoljstvo što se u klubu radi sa svim dobnim skupinama.

Što se tiče finacijskog izvještaja istaknuto je da je klub godinu završio bez ikakvih neizmirenih obaveza i da tome treba zahvaliti isključivo sponzorima i donatorima.

U planu za 2013.godinu istaknuto je da je pokrenut projekat GRUDSKA ŠKOLA RUKOMETA koji za cilj ima omogućavanje treniranja i igranja rukometa što većem broju djece iz okolnih sela i to putem organiziranja prijevoza te djece na treninge u Grude i osnivanjem rukometnih sekcija u područnim školama.

Što se tiče natjecateljskog dijela ,planira se nastaviti raditi istim tempom kao i  do sada i planira se natjecanje svih dobnih skupina u dostupnim natjecanjima.

U svečanom dijelu sjednice dodijeljena je tradicionalna godišnja nagrada:”DO KRAJA ZAJEDNO” ,koja je ove godine pripala Ana Mariji Šimić.

Isto tako sve igračice su darivane darovima donatora kluba i to : Violete d.o.o. TP Drinovci,Legea,Butik Ante gorica,Grafotisak …

Na kraju su dodijeljene i zahvalnice svim sponzorima i donatorima kluba.

Nakon završetka sjednice upriličen je skromni domijenak za sve prisutne.

DO KRAJA ZAJEDNO!

Comments

0