Dana 16.12.2013. godine u kino sali u Grudama održana je redovita godišnja Skupština HŽRK Grude Autoherc.

Sjednici je nazočilo 40  članova Skuptšine te veli broj gostiju iz političkog,društveno i sportskog života općine Grude.

Nazočan je bio i izaslanik gradonačelnika Zagreba gospodina Milana Bandića,gospodin Mate Brzica.

Sjednicu je otvorila i sve nazočne pozdravila predsjednik Skupštine kluba Marica Radić.

Na sjednici je predsjednik upravnog odbroa kluba Zoran Trlin podnio izvješče o radu kluba u 2013. godini.

U izvješču je istaknuto da je najveći problem sa kojim se klub supčavao u ovoj godini bilo nedostatak termina za treninge u gradskoj sportskoj dvorani u Grudama gdje ovaj klub nema niti jedan večernji termin za treninge.Istaknuto je da je to problem koji ugrožava jedan od osnovnih ciljeva kluba ,a to je masovnost.

Što se tiče natjecateljskog dijela rečenoi je da je ovo najuspješnija godina u povijesti kluba.Prvi dio godine obilježilo je uvjerljivo osvajanje 1.lige FBiH,sa 18 pobjeda i samo 2 poraza.

Kao novi premijerligaš jesenji dio prvenstva klub je završio sa odličnim skorom od 6 pobjeda ,tj osvojenih 18 bodovai gol razlikom +27.Osim toga naša ekipa je ekipa sa najmanje žutih kartona i isključenja,a imamo i uvjerljivo najboljeg strijelca Premijer lige,Korneliju Klinac,koja je u 11 utakmica postigla 121 pogodak.

Početkom godine naša ekipa je osvojila i jak međunarodni turnir “Dani mimoze” u Herceg Novom u Crnoj Gori.

Grudske rukomeetašice su u ovoj godini organizirale i hvale vrijednu humanitarnu akciju “Budi mi prijatelj” u kojoj su prikupljena značajna financijska sredstva za pomoć našoj maloj sugrađanki Ani Glavaš.

Uz sve ovo u izvješću je istaknuto da klub ,uprkos veoma teškoj gospodarskoj situaciji godinu završava sa izmirenin svim financijskim obavezama.

Sve su to razlozi za veliko zadovoljstvo svih igračica,trenera,uprave i navijača ovog kluba.

U svečanom dijelu sjednice članovi Skupštine kluba su informirani da je upravni odbro kluba izabrao prvog Počasnog predjsednika ,a to je osvejdočeni prijatelj ovog kluba,gospodin Milan Bandić.

Ovogodišnju nagradu “DO KRAJA ZAJEDNO” koju svake godine osigurava Predsejdnik kluba ,a koja se dodijeljuje za najpožrtvovniju igračicu dobila je Chiara Radić.

Na kraju je kompletna ekipa primila blagdanske darove koje su osigurali donatori kluba.

Ova radno svečana sjednica završena je domijenkom za sve prisutne članove Skupštine i goste.

DO KRAJA ZAJEDNO!!!

 

Comments

0