Danas je u Grudama, u organizaciji HRK Grude i Škole rukometa : “Rukomet-od prvog koraka do prvaka” održan 4.međunnarodni turnir u mini rukometu “Sveta Kata – Grude 2021”.

Lijepo je bilo vidjeti ,nakon dvogodišnje stanke gotovo 200  malih minića u gradskoj sportskoj dvorani u Grudama. Iako su nazočnost  zbog aktualne epidemiološke situacije morale otkazati mnogi klubovi koji su redovni i dugogodišnji sudionici našeg turnira i ovogodišnji turnir je u potpunosti ispunio očekivanja i organizatora i svih sudionika. Višesatni program u kojem je odigrano 40-ak utakmica , sa puno sportskih uzbuđenja, puno dječjih emocija ,  veselja i razočarenja, sve je to podsjetilo na naše turnire iz prošlih godina i probudilo nadu da će uskoro ponovo biti sve po “starom normalnom”.

Turnir je organiziran vrhunski, svih sudionici turnira su otišli sretni i zadovoljni iz Gruda, u nadi i želji da se se ponovo vidimo na 5.turniru “Sveta Kata-Grude 2022” . Iako rezultati nisu bili u prvom planu napomenut ćemo da su u među 19 ekipa u tri kategorije  najbolje bile ekipe RA Jerkovac Metković  u dobnoj skupini 2012.g i mlađi te djevojčice i  dečki HRK Grude u dobnoj skupini  2010/2011. Svi sudionici turnira su dobili medalje za sudjelovanje, a najbolje ekipe su dobile i pobjedničke pokale.

Zahvaljujemo   RK Jajce, RA Jerkovac Metković, RK Metković Mehanika, HMRK Zrinjski, HŽRK Zrinjski  i HŽRK Kiseljak na sudjelovanju na našem turniru.

Organizatori posebno zahvaljuju svim roditeljima djece iz naše škole rukometa “Rukomet -od prvog koraka do prvaka ” na pomoći u organizaciji turnira kao i igračicama najbolje rukometne ekipe u BiH u seniorskoj konkurenciji, ekipe HRK Grude.

Vidimo se na 5.međunardonom turniru u mini rukometu: “Sveta Kata – Grude 2022”

DO KRAJA ZAJEDNO!!!

Comments

0