1.liga RS Herceg Bosne

3.kolo ŽRK Izviđač CO II Ljubuški – HŽRK Grude II  23:45 (10:24)

1. kolo HŽRK Grude II – HŽRK Zrinjski Mostar 34:32

2.kolo HŽRK Grude II – HRK Katarina II Mostar  38:30

Ovogodišnja sezona 1.lige RS Herceg Bosne je počela puno ozbiljnije i kvalitetnije za razliku od prethodnih. Klubovi redovito igraju svoje utakmice uz minimalna pomjeranja termina zbog obaveza prema ostalim natjecanjima.

Uz redovito odigravanje utakmica prikazuje se veoma kvalitetan rukomet. Posebno je važno da igračice premijerligaških klubova koji sudjeluju u ovom natjecanju, a koje imaju manju minutažu u Premijer ligi BiH u ovim utakmicama imaju prigodu da se dokažu i izbore svoje mjesto u najboljim postavama svojih klubova. Iako je ovo seniorsko natjecanje naš klub u njemu nastupa sa mlađim igračicama od kojih je dobar dio iz dobne skupine 2004/05.

HŽRK Grude je do sada odigra sve tri predviđene utakmice i zabilježio sve tri pobjede. Pokazale su grduske rukometašice u dosadašnjem dijelu sezone u 1.ligi RS Herceg Bosne dobru igru , ali pobjede su ostvarene u kvalitetnim utakmicama i nimalo lako .

Za Gruđanke su u dosadašnje tri utakmice nastupale sljedeće igračice: Nikolina Petrović, Nikolina Brnada, Maja Ćorluka, Ana Mikulić (4), Andrea Boras (3), Anđela Boras (35), Diana Pelivan (26), Anja Boban(7), Paula Miloš (6), Mihaela Miloš, Nikolina Vlašić (1), Marija Brakić, Mia Lugonjić (3), Ana Nikić (19), Ivana Kordić, Vlatka Leko,  Andrea Soldo (13)

Čestitke svim curama i trenericama Korneliji Leko i Mariji Žanko na odlično odigranim utakmicama i puno sreće u nastavku natjecanja.

DO KRAJA ZAJEDNO!!!

Comments

0