U novoj godini škola rukometa HRK Grude “Rukomet-od prvog koraka do prvaka” radi punom parom.

U subotu je naša ekipa 2004.godište i mlađe odigrala dvije prijateljske utakmice u Mostaru protiv svojih vršnjakinja iz HŽRK Zrinjski Mostar i RK Trešnjevka iz Zagreba. Naše su djevojke bile uspješnije od ekipe Zrinjskog dok su poražene od ekipe Trešnjevke.

Danas su naše četiri minirukometne ekipe sudjelovale na velikom turniru u Šibeniku. Zvanični početak rada sa dječacima u školi rukometa, obilježili smo sudjelovanjem po jedne ekipe dječaka u dobnim skupinama 2009 i 2010. Ovo je bila prigoda za većinu njih za prva iskustva u natjecateljskom mini rukometu. Sigurni smo da će vremenom postizati sve bolje rezultate, a i za ovaj sam početak se može reći da je bio uspješan s obzirom da je ekipa 2010.g. izborila plasman među 8 najboljih gdje je eliminirana.

Grudske rukometne princeze nastavljaju sa svojim odličnim nastupima i u novoj godini. U Šibeniku smo sudjelovali sa dvije ekipe u dobnoj skupini 2009.g(jedina dobna skupina na ovom turniru), s tim što je jedna naša ekipa bila sastavljena od djevojčica 2009 i 2010.godište,a druga je bila sastavljena od djevojčica rođenih 2011.g koje su igrale protiv 2 godine starijih curica. Naša prva ekipa (djevojčice 2009/10) je odigrala odličan turnir na kojem su u finalnoj utakmici poražene od ekipe Gospića te su tako u konkurenciji 18 ekipa zauzele sjajno 2.mjesto.

Najbolja vratarka turnira je naša Lara Rezo, a osim nje u najboljoj petorci turnira je također naša Karla Alpeza. Zahvaljujemo roditeljima naših curica, g-đama Mari Ćorluka, Kati Miloš i Heleni Barić koje su danas pomogle u putovanju i boravku naših minića u Šibeniku!

Velike čestitke našim curama i dečkima na čelu sa voditeljicom naše škole rukometa Marijom Žanko!

DO KRAJA ZAJEDNO!!!!

Comments

0