Prvenstvo Rukometnog saveza Herceg Bosne -juniorke(1996. god i mlađe)

ŽRK Vitez – HŽRK Grude Autoherc 19:24(11:13)
Suci:Toni Zovko i Damir Glibić
Opunomoćenik:Ferdo Međugorac

ŽRK Vitez
M.Bikić,I Maros,K.Nevistić,A.Bikić,L.Blaž,D.Perić 7(4),D.Mišković 3,I.Maros,J.Šantić,M.Strukar 3,K.Nevistić 2(1),P.Žuljević,M.Franjić 4.
Trener:Kristijan Blaž
Sedmerci:7(5)
Isključenja:8 min

HŽRK Grude Autoherc
Anđela Milas,Kristina Marjanović,Ana Pranjić,Valentina Trlin,Chiara Radić 1,Ana Nikić,Josipa Braćić 16(5),Jana Leko 4,Ana Kondža 1,Matea Bandić,Tina Bandić,Lucija Žulj,Katja Žulj,Josipa Mikulić 2.
Trener:Zlata Zubac
Sedmerci:5(5)
Isključenja:4 min

Sami početak utakmice prošao je u izjednačenoj igri ,da bi nakon toga grudske rukometašice počele stvarati prednost koja je sredinom prvog poluvremena iznosila 5 pogodaka.Vitežanke su ipak bile bolje u završnici prvog poluvremena pa su uspjele tu prednost smanjiti na 2 pogotka na kraju prvog dijela.
U drugom poluvremenu Gruđanke su pojačale tempo i odmah u početku se odvojile na nedostižnu razliku,te utakmicu rutinski privele kraju i ostvarile sigurnu pobjedu.

HŽRK Grude Autoherc -ŽRK Izviđač Ljubuški 24:24(10:14)
Suci:Žarko Hrstić i Mario Primorac
Opunomoćenik:Ferdo Međugorac

HŽRK Grude Autoherc
Anđela Milas,Kristina Marjanović,Ana Pranjić,Valentina Trlin,Chiara Radić 4,Ana Nikić,Josipa Braćić 14(3),Jana Leko 4,Ana Kondža ,Matea Bandić,Tina Bandić 1,Lucija Žulj,Katja Žulj,Josipa Mikulić 1.
Trener:Zlata Zubac
Sedmerci:3(3)
Isključenja:2 min

ŽRK Izviđač Ljubuški
M.Šumelj,M.Kraljević 4,L.Grbavac 1,K.Glavaš 1,M.Nosić 6(5),M.Šumelj 9,J.Sivrić,I.Vasilj,P.Sabljić,A.Bencun,A.Sivrić,S.Ostojić 3.
Trener:Ivan Lovrić
Sedmerci:5(3)
Isključenja:2 min

Prvo poluvrijeme pripalo je ekipi Izviđača koja je igrala bolje i angažiranije.Gruđanke su djelovale dosta uspavano i nisu pokazivale previše želje za igrom.Rezultat takvog odnosa snaga na parketu bilo je vodstvo Ljubušanki od 14:10 na kraju prvog poluvremena.
U drugom poluvremenu Gruđanke su počele igrati puno bolje i odgovornije,što je dovelo već sredinom drugog poluvremena do izjednačenja rezultata.Ostatak utakmice protekao je u izjednačenoj igri u kojoj su se ekipe izmjenjivale u vodstvu,ali je neodlučan rezultat na kraju možda i najpravedniji ishod ove dobre utakmice.

U iduću nedjelju igra se preostali dio ovog prvenstva i to u Mostaru,a naše djevojke snage će odmjeriti sa ekipama Zrinjskog i Katarine.

Možemo biti jako zadovoljni s obzirom da na ovom prvenstvu sudjelujemo kao najmlađa ekipa jer imamo samo 1 igračicu rođenu 1996.

Zato sve cure i trenerica zaslužuju čestitke za današnje nastupe i rezultate.

DO KRAJA ZAJEDNO!!!

Comments

0