Lokomotiva Mostar – HŽRK Grude Autoherc  23:29 (11:17)

HŽRK Grude Autoherc nakon što je počeo sa treninzima prije 15-ak dana , je u subotu odigrao i prvu pripremnu utakmicu ove godine.

Gruđanke su gostovale kod Lokomotive u Mostaru i odigrale dobru utakmicu.Iako su neke igračice propustile neke treninge prethodnih dana,uglavnom zbog bolesti ili školskih obaveza,ipak su sve pokazale veliku želju za igrom i maksimalno zalaganje.

Veći broj igračica dobio je prigodu da pokaže svoju trenutnu spremnost i formu.Sve su tu prigodu maksimalno iskoristile i u lijepoj utakmici savladan je premijerligaš iz Mostara rezultatom 29:23.

Tijekom cijele utakmice grudske cure su imale rezultatsku prednost koja je polovinom drugog poluvremena iznosila i 11 golova,da bi u zadnjem dijelu utakmice,kad su igrale uglavnom igračice sa manjom minutažom,ta prednost  bila smanjena na konačnih 6 golova.

Nakon ove utakmice odigrana je i prijateljska utakmica između djevojčica ova dva kluba rođenih 2000 godine i mlađih.Ovu utakmicu koja je odigrana u dva dijela dobile su igračice Lokomotive rezultatom 10:4.Prvi dio u kojem su igrale sa obje strane igračice rođene 2000/2001 godine,završen je vodstvom grudskih djevojčica 4:3,nakon toga za ekipu iz Gruda nastupile su samo igračice rođene 2002-2005 gidne ,pa su znatno starije curice Lokomotive lako ostvarile ovu konačnu pobjedu.

Sve u svemu jedan lijep rukometni susret u kojem je učestvovalo puno dijece iz oba kluba i susret kakvih treba biti što više.

HŽRK Grude Autoherc zahvaljuje domaćinima na organizaciji ovog susreta i na fer i korektnoj igri.

Naše cure nastavljaju sa treninzima u ponedjeljak ,a proljetni dio prvenstva počinje 9/10.03.2013. kada u Grude dolazi ekipa Iskre iz Bugojna.

DO KRAJA ZAJEDNO!

Comments

0