ŽRK Krivaja Zavidovići-HŽRK Grude Autoherc  31:20 (17:8)

Gradska sportska dvorana Zavidovići

Gledatelja 700

Suci:Arnautović Jović

Delegat Hurić

ŽRK Krivaja:

H.Huskić,S.Mujkić,E.Merdanović(5),S.Begić,D.saletović(5),M.Mujanović,A.Zvekić(6),

M.Bašić(1),N.Kušmić(2),A.Isić(3),S.Čahtarević(1),A.Omahić,Al.Omahić(4),J.Saletović(3),A.Šehić,S.Bašić(1)

HŽRK Grude Autoherc

Andrea Brzica,Ana Knezović,Željana Topić(3),Marija Ćorluka,Ivana Rudeš(2),Josipa Braćić(5),Jana Leko,Iva Leko,Ana Marija Šimić(10),Josipa Mikulić,Tina Bandić,Josipa Mikulić,Valentina Trlin

Utakmica koja nije imala nikakav rezultatski značaj završila je očekivanom pobjedom ekipe Krivaje ,koja je ovu sezonu završila sa 20 pobjeda u 20 utakmica,prošetala se 1.ligom i sasvim zasluženo se plasirala u Premijer ligu BiH.

Sama utakmica je protekla u boljoj igri domaće ekipe ,a krajnji rezultat mogao je biti povoljniji za našu ekipu da nije bilo jako puno treme u nekim dijelovima utakmice.

Trema je i očekivana jer su naše mlade igračice prvi put igrale u ovakvoj atmosferi ,pred prepunim tribinama uz gromoglasno navijanje domaćih gledatelja.

Može se reći da su naše cure odgirale jednu korektnu utakmicu i s obzirom na to da nije nastupilo nekoliko igračica koje su standardne članice prve postave,možemo biti zadovoljni nastupom u ovoj utakmici,

Za naše cure ostaje da se odigra još jedna ili dvije utakmice Lige Herceg Bosne i to će biti kraj natjecatelsjkog dijela sezone.

Svim našim igračicama i trenerici još jednom treba čestitati na odličnim igrama i najboljem poretku ovog kluba od  kada postoji.

DO KRAJA ZAJEDNO

 

 

Comments

0