HŽRK Grude Autoherc – HŽRK Zrinjski Mostar  26:29 (10:15)

Dvorana Bili Brig Grude

Gledatelja 350

Suci ;Hrstić-Primorac

Delegat:Raič

HŽRK Grude Autoherc

Ana Pranjić,Andrea Brzica,Antonija Kutleša,Kornelija Klinac 14(12),Valentina Trlin,Chiara Radić,Ana Nikić,Josipa Braćić 3,Jana Leko 1,Ana Kondža,Ana Marija Šimić 5(1),Klara Mikulić,Tina Bandić,Nikolina Marić,Andrea Marić 3,Josipa Mikulić

Sedmerci:14(13)

Isključenja:2 min

HŽRK Zrinjski

Marta Gudelj,Anđela Puljić-Vlahić,Nikolina Čutura,Ivana Rozić 1,Ivona Knezović,Andrea Kolobara 1,Gordana Marić 2,Ivana Mlakić 12(3),Jelena Kekić 2,Dea Vuković,Anja Tambić,Marija Vučić,Marija Gudelj 1,Lejla Ristić 1,Anita Azinović 9,Ivana Drežnjak

Sedmerci:6 (3)

Isključenja:4 min

Prvih 15-ak minuta proteklo je u vodstvu domaćih igračica,da bi nakon toga gošće preokrenule rezultat i napravile značajnu rezutlatsku razliku od 5 pogodaka koju su održavale do kraja poluvremena.

U drugom poluvremenu iako je ekipa Zrinjskog bila u stalnom vodstvu,Gruđanke se nisu predavale do zadnje minute.Utakmica je bila veoma borbena,ali je obilovala i lijepim potezima sa obe strane.

Prevagu je donijelo znatno veće iskustvo igračica Zrinjskog,koje iza sebe imaju puno ovakvih utakmica ,za razliku od Gruđanki kojima je ovo svakako najjača utakmica u povijesti kluba.

Na kraju utakmice ,mogu biti zadovoljne obe ekipe ,ali i preko 350 gledatelja koji su kao i uvijek veoma bučno podržavali svoje rukometašice.

Gruđanke su u slijedećem kolu pred još jednom teškom utakmicom i svakako najtežim gostovanjem u jesenjem dijelu prvenstva,pred gostovanjem kod Mire u Prijedoru.

Kao što smo već ranije isticali,HŽRK Grude Autoherc je svoj bodovni plan za jesenji dio već davno ispunio,te će svaki naredni bod biti veliki uspjeh.

U svakom slučaju igra koju su večeras prikazale grudske rukometašice ulijeva puno optimizma i nade za uspješan rad i razvoj ovog mladog kluba.

Još jednom Plemkinjama čestitke na zasluženoj pobjedi,a grudskim djevojkama čestitke na dobroj igri i velikoj borbenosti!

DO KRAJA ZAJEDNO!!!

Comments

0